O Theodore μπήκε στη λίστα του NPR Music και αυτό από μόνο του είναι θεϊκό

O Theodore μπήκε στη λίστα του NPR Music και αυτό από μόνο του είναι θεϊκό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και το καταλαβαίνουμε αυτό όλοι όσοι διαβάζουμε καθημερινά το NPR Music, όσοι ακούμε στο συγκεκριμένο site όχι μόνο τα First Listen αλλά και τα ολοκαίνουργια ονόματα που προτείνει προκειμένου να ανακαλύψουμε τα νέα διαμαντάκια της μουσικής. 

28 Μαρτίου 2018
Ήρθε λοιπόν τώρα το NPR Music (National Public Radio) και συμπεριλαμβάνει τον Theodore και το κομμάτι του «Are We There Yet?» στη λίστα του με τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που ανακάλυψε φέτος στο περίφημο «South by Southwest festival» προ εβδομάδων στο Ωστιν του Τέξας. «Greek musician Theodore's song, "Are We There Yet?" brings to mind the aural largess of Pink Floyd's "Us And Them," but its title belies just how satisfying the slow-building journey can be» γράφουν σχετικά, αποθεώνοντάς τον. Στη λίστα υπάρχει κι ένα κομμάτι από τους Xylouris White! Εξω πάμε καλά.
 
Ο Theodore είναι από εκείνους τους μουσικούς που είχαν την ατυχία να γεννηθούν στην Ελλάδα. Ευτυχώς όμως δεν περιορίζεται στα στενά μας σύνορα καθώς φαίνεται να τα ξεπερνάει σιγά-σιγά. Η αλήθεια είναι πως δεν (θα) μου κάνει εντύπωση όταν γνωρίσει πραγματική επιτυχία στο εξωτερικό. 
 
Ακούστε το κομμάτι που διάλεξε το NPR Music όπως το έπαιξε ο Theodore πέρυσι στο Μέγαρο Μουσικής και θα καταλάβετε.