Υπό παραίτηση ο Βασίλης Χιώτης από το Θέμα FM

Υπό παραίτηση ο Βασίλης Χιώτης από το Θέμα FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάτι συμβαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, κάποιες εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν.

03 Απριλίου 2018
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Βασίλης Χιώτης, διευθυντής του Θέμα 104.6 έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του στην ιδιοκτησία του σταθμού. Προς το παρόν δεν ξέρουμε τους λόγους, αλλά κρίνοντας από τη στασιμότητα που παρατηρούμε στη συχνότητα μάλλον καταλαβαίνουμε ποιοι είναι αυτοί.
 
Ο Χιώτης είναι η αλήθεια πως ξέρει από ραδιόφωνο. Η θητεία του στο Βήμα 99.5 το αποδεικνύει, αυτός ήταν που έφτιαξε ένα πραγματικά καλό ειδησεογραφικό ραδιόφωνο με τις απαραίτητες ισορροπίες (πολιτικές, μουσικές κ.ά.). Ενα ραδιόφωνο στέρεο και δυναμικό, με πολιτικές αιχμές αλλά και πολιτισμό. Και, πάνω απ΄ όλα, με ανθρώπους του ραδιοφώνου. Και ήταν αυτός, υπενθυμίζουμε, που δήλωσε παραίτηση όταν ο Σταύρος Ψυχάρης σκόπευε να προχωρήσει σε απολύσεις
 
Αν επαληθευτούν τελικά οι πληροφορίες ότι παραιτήθηκε (και αυτός δεν αλλάζει εύκολα αποφάσεις), είναι προφανές πως κάπου θα στόμωσε το πράγμα στο σταθμό. Και μάλιστα ενώ βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά του. Σαν αυτοκτονικός ιδεασμός μοιάζει για το σταθμό... Εκτός κι αν θέλουν να το πάνε αλλού. Θα δείξει το επόμενο διάστημα.