Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα ολόκληρα χρόνια με τους Laternative

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα ολόκληρα χρόνια με τους Laternative
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα μακροβιότερα ραδιοφωνικά δίδυμα στα FM της πόλης γιορτάζει -μουσικά εννοείται- παρέα με τους φίλους του.

11 Απριλίου 2018
Ο Παναγιώτης Μένεγος και ο Σταύρος Διοσκουρίδης, οι «πρωινοί» του Εν Λευκώ 87.7, με αφορμή τα 10 χρόνια κοινής τους πορείας στα ερτζιανά θα κάνουν το επετειακό τους πάρτι το Σάββατο στο six d.o.g.s., από τις 4 το μεσημέρι έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Μέχρι τις 8 το βράδυ στον χορό θα μπει και ο Εν Λευκώ 87.7, που θα μεταδώσει live την τετράωρη εκπομπή των Laternative με δικούς τους ανθρώπους και διάφορους καλεσμένους από το καθιερωμένο, πλέον, Ping Pong Challenge
 
Το «μενού» θα περιλαμβάνει, επίσης, το παιχνίδι μουσικών γνώσεων «It's Bingo time» με τον Ηλία Φραγκούλη και την Ίριδα Λαμπροπούλου (20.30), live από τους Lip Forensics (22.30) μαζί με μια ακόμα συναυλία-έκπληξη (23.30). Από τις 12.30 τα μεσάνυχτα τα decks αναλαμβάνουν ο Παναγιώτης Μένεγος με τον Σταύρο Διοσκουρίδη μαζί με τους Untitled (Νικήτας Μαντάς και Γκέντι Κρίστο), τους Fantasy (Κατερίνα Καραλή και Χριστίνα Σταυροπούλου) και τους Armani Had A Softer Touch (Φώτης Βαλλάτος και Θεοδόσης Μίχος).
 
Το ξεκίνημα της εκπομπής πραγματοποιήθηκε στα στούντιο του Σκάι 100.3, στο βραδινό 10-12, στις 2 Απριλίου του 2008. Τότε ήταν και οι δυο τους συντάκτες σε free press, ο ένας στην Athens Voice και ο άλλος στη LiFO. Στο Φάληρο παρέμειναν μέχρι το 2012, παρά τα προβλήματα που τους δημιουργούσε στη δουλειά τους η κόντρα του σταθμού με την ΑΕΠΙ μια και δεν μπορούσαν να παίξουν κανένα από τα γνωστά τραγούδια.
Ήταν από τις πρώτες «μεταγραφές» του Εν Λευκώ 87.7 υπό την ιδιοκτησία της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου, αρχικά στο μεσημεριανό 12-2 και την αμέσως επόμενη σεζόν στο πρωινό πρόγραμμα, όπου παραμένουν μέχρι και σήμερα.
 
Από το e-tetRadio, ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.