Αν πρέπει να δείτε ένα μόνο σήριαλ στη ζωή σας αυτό θα μπορούσε να είναι το «This Is Us»

Αν πρέπει να δείτε ένα μόνο σήριαλ στη ζωή σας αυτό θα μπορούσε να είναι το «This Is Us»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλά επειδή τέτοιο δίλημμα θα θα μας τεθεί ποτέ, ευτυχώς δηλαδή, ας μην κάνουμε αφορισμούς. Το κακό βέβαια είναι πως δεν θα διαβάσετε και πολλά για το «This Is Us» γιατί δεν είναι σήριαλ που διαθέτει γκλαμ, ηθοποιούς-σταρ, μυστήριες ιστορίες, τραγικά πρόσωπα κ.ο.κ.

11 Απριλίου 2018
Και δεν θα διαβάσετε για το «This Is Us», έστω και αν κέρδισε ένα σωρό βραβεία! Από τη «Χρυσή Σφαίρα Α Ανδρικού Ρόλου» για τον Sterling Brown (ο πρώτος μαύρος που τα έχει καταφέρει στα 75 χρόνια του θεσμού!) έως το «Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series» των ηθοποιών, βραβείο που το 2016 πήρε το Stranger Things, το 2015 το Downton Abbey, το 2013 το Breaking Bad, και παλιότερα τα The Sopranos, Grey's Anatomy και Lost (και ναι, φυσικά, το Six Feet Under). Είναι το σήριαλ που οι κριτικοί ψήφισαν ως το «Most Exciting New Series» της (προ)περασμένης χρονιάς.


 
Δύο κύκλοι έχουν μεταδοθεί έως τώρα, από 18 επεισόδια έκαστος, στο NBC (κάθε Τρίτη βράδυ στην Αμερική) κι έρχεται κι ένας τρίτος από Σεπτέμβρη. Ρατσισμός, οικογενειακές ιστορίες, προσωπικά δράματα και άλλα πολλά στο επίκεντρο, σε ένα σήριαλ που εμβαθύνει τόσο πολύ στους χαρακτήρες όσο ελάχιστα άλλα. Ακόμα και στους δεύτερους ρόλους. Σενάριο και σκηνοθεσία, μοναδικά. Αναρωτιέμαι πόσοι το έχουν δει στην Ελλάδα... 

Α, έχει και καταπληκτικές μουσικές ενώ το τραγούδι των τίτλων είναι του Sufjan Stevens, το «Death With Dignity»