Αν μείνει εδώ η Φουρέιρα θα γίνει σαν την Παπαρίζου

Αν μείνει εδώ η Φουρέιρα θα γίνει σαν την Παπαρίζου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη 2η θέση της Eurovision η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» που ήταν και είναι μια χαρά τραγούδι για Eurovision, σούπερ για beach bar και για καλοκαίρια ανέμελα χωρίς αναστολές, δεν διεκδίκησε και ούτε διεκδικεί σοφιστικέ δάφνες, ούτε αποτελεί τομή στον πολιτισμό μας.

14 Μαΐου 2018
Η Φουρέιρα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει αρκεί να πάρει την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να δουλέψει στο εξωτερικό. Αν παραμείνει εδώ θα συνεχίζει να εμφανίζεται σε λαϊκές πίστες δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και θα έχει την εξέλιξη της Ελενας Παπαρίζου, δηλαδή (ένα) τίποτε, θα είναι αποκλειστικά για εγχώρια κατανάλωση. Μόνο αν φύγει έξω και δουλέψει με υπομονή και επιμονή έχει ελπίδες. 
 
Ως γνωστόν δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια της pop παγκοσμίως είναι η Dua Lipa με καταγωγή από την Αλβανία και η Rita Ora από το Κόσοβο. Το ταλέντο το διαθέτει η Φουρέιρα, ας της προσλάβει η εταιρεία της Panik Records έναν καλό παραγωγό και ας τη στείλει στο εξωτερικό μήπως και καταφέρει πολύ περισσότερα από το να εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα παίζοντας μπροστά σε πούρα, φιάλες βότκα του δίλιτρου και πανεράκια με λουλούδια.