Θανάσης και Σωκράτης, ούτε σε γήπεδο να ήμασταν

Θανάσης και Σωκράτης, ούτε σε γήπεδο να ήμασταν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέτοια ατμόσφαιρα όπως αυτή που ζήσαμε στην πλατεία Νερού το Σάββατο βράδυ, μόνο σε ποδοσφαιρικό αγώνα συναντάς και μάλιστα στην εξέδρα των φανατικών.

10 Ιουνίου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε. Δείτε τι έγινε στον Πεχλιβάνη εκεί προς το τέλος και πείτε μου αν αυτό δεν είναι Original 21 και Θύρα 4 μαζί.

Η λατρεία του κόσμου για τον Θανάση Παπακωσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα είναι κάτι το μοναδικό. Η συναυλία του Σαββάτου είχε κοντά στις 16 χιλιάδες κόσμο, αυτή της Παρασκευής που έρχεται έχει ξεπεράσει ήδη τις 5 χιλιάδες σε προπώληση. Πάμε ξανά για διψήφιο νούμερο και αποδεικνύεται πως η σύμπραξη των δύο ήταν η πιο σοφή κίνηση και η πιο έξυπνη εμπορικά για το φετινό καλοκαίρι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, άλλωστε περισσότερο παρατηρητής ήμουν κι εδώ προσπαθώ να σας μεταφέρω κλίμα. Αλλωστε μερικά πράγματα είναι για να τα ζεις, όχι να τα περιγράφεις...

Ήταν χαρούμενοι και οι δύο, εναλλάσσονταν στη σκηνή, έπαιζαν και πολύ μαζί, ο Θανάσης έλεγε και ιστορίες, ο Σωκράτης ήταν «ασκάμπωτος» (χωρίς σκαμπό δηλαδή, όπως τον είπε ο Θανάσης), τα καπνογόνα άναβαν και έσβηναν κατά δεκάδες. ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος. Ενα τετράωρο εντελώς φευγάτο.

Η συναυλία ήταν διονυσιακή με όλη τη σημασία της λέξης.

(Φωτογραφίες: Γιώργος Ζούμας)