Με διπλό... στοίχημα το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Με διπλό... στοίχημα το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο ίδιο μοτίβο ουσιαστικά θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά το κανάλι του Φαλήρου κάνοντας όμως και δύο… ανοίγματα.

20 Σεπτεμβρίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ δοκιμάζουν να μπουν και στο χώρο της μυθοπλασίας με μια καθημερινή κωμική σειρά που θα μεταδίδεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Πρόκειται για το «Όσο έχω εσένα» που θα κάνει πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή (23/9) στις 21.00 με ένα διπλό επεισόδιο και θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα (24/9) καθημερινά στις 18.45, αν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ θα το ψάξουν –ως προς την ώρα έναρξης- λίγο πιο μπροστά λίγο πιο πίσω…

Το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, τη διεύθυνση φωτογραφίας οι Νίκος Κανέλλος και Ανδρέας Γούλος και πρωταγωνιστούν οι: Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Ελένη Κρίτα, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού κ.α.

Βέβαια, όπως είπε χθες κατά την παρουσίαση του προγράμματος στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ο Λοϊζος Ξενόπουλος, διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, έχουν επιλέξει και άλλες σειρές ενώ σχεδιάζεται μια μεγάλη παραγωγή με ένα σίριαλ εποχής αλλά για τη νέα χρονιά, ενώ δεν απέκλεισε και μια πρωτότυπη παραγωγή ντοκιμαντέρ προσεχώς.

Το δεύτερο… άνοιγμα, αν μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει έτσι είναι η μεσημεριανή… κοινωνική εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου. Σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού η ίδια με την ομάδα της θα «προσεγγίζουν ιδιαίτερα και ευαίσθητα θέματα με έναν άλλο τρόπο. Κοινωνία, άνθρωποι, ζωή, δυσκολίες, εμπειρίες αλλά και χαμόγελο…» Θα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα καθώς κάνει και αυτή πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα (24/9) και κάθε μέρα στις 12.00.

Δυστυχώς και φέτος το κανάλι του Φαλήρου θα μας σερβίρει και το επιεικώς... απαράδεκτο «Power of love» με την Μαρία Μπακοδήμου η οποία βέβαια θα βρεθεί και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παρέα με τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Καπουτζίδη. Ο τελευταίος βέβαια θα παρουσιάσει και πάλι το «Voice» με… κόουτς του Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωστή Μαραβέγια. Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη θα παρουσιάσει και το τρίτο «Survivor» του ΣΚΑΪ στον Άγιο Δομήνικο.

Κατά τα λοιπά τα γνωστά πρόσωπα του καναλιού βρίσκονται ήδη στις επάλξεις, με τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (19.45), τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να ανοίγουν το πρωινό με το «Σήμερα» (06.00), τους «Αταίραστους» Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο να ακολουθούν πλέον στις 10.00 και την Εύα Αντωνοπούλου στις μεσημεριανές ειδήσεις (14.00). Το Σαββατοκύριακο βέβαια σταθερός ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα» (06.00) και την Κυριακή ο Τάκης Χατζής με το «Ακραίως» (10.00). Κανονικά συνεχίζουν οι εκπομπές «Σαββατοκύριακο με δράση» και «Goal χωρίς σύνορα», «My style rocks», «Dot», «Oooh La La», «Happy traveler» κ.α.

Ανανεωμένο θα συνεχίσει και το επίσης ισχυρό χαρτί του καναλιού «Στην υγειά μας ρε παιδιά»με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επιφυλάσσει εκπλήξεις και εκτός συνόρων, ενώ το κανάλι του Φαλήρου θα διαθέτει και φέτος ξένες σειρές και ταινίες

Η Εύη Κουτσαυτάκη, διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ επέμεινε ότι και φέτος «συνεχίζουμε στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο, μπαίνοντας με σταθερά και αποφασιστικά βήματα και στην μυθοπλασία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τηλεοπτικές σειρές που θα ξεχωρίσουν, θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν. Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα, μας ενδιαφέρει η ποιότητα και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι και εδώ θα κάνουμε την διαφορά».

Ο Λοϊζος Ξενόπουλος έσπευσε πάντως να τονίσει ότι ο ΣΚΑΙ «ήταν και θα παραμείνει το κανάλι της ενημέρωσης. Είναι και θα παραμείνει το κανάλι της ψυχαγωγίας. Τα καινούργια μας idents, όλο το νέο πακέτο μας πάντρεψε το κύρος της ενημέρωσης με την ένταση της ψυχαγωγίας».

Ο Γιάννης Σφακιαννάκης, εμπορικός διευθυντής του ΣΚΑΙ επισήμανε πως «αποδεικνύεται ότι η συνταγή που ακολουθούμε είναι σωστή - τόσο καλή που ο ανταγωνισμός προσπαθεί να την κοπιάρει - και ότι η καλή δουλειά ανταμείβεται». Ενώ από την πλευρά του ο Χάρης Γούλιος διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του καναλιού αναφέρθηκε στην πραγαμτικά ξεχωριστή ανανέωση των σημάτων και του logo του ΣΚΑΪ, τον κύβο που πλέον είναι το «δημιουργικό όχημα» του πολυδιάστατου προγράμματος του καναλιού: «Καθώς αλλάζει πλευρά, μας αποκαλύπτει κάθε φορά έναν διαφορετικό κόσμο . Δημιουργήσαμε μια εικόνα που εκφράζει τις βασικές αξίες του ΣΚΑΙ με μια μοντέρνα εικαστική γλώσσα (3danimation) που είναι ασυνήθιστη στο ελληνικό τηλεοπτικό περιβάλλον αλλά είναι πολύ οικεία στους νέους ανθρώπους . Και δημιουργήσαμε ξεχωριστή “ταυτότητα” για κάθε ζώνη του προγράμματός μας (πρωινή, απογευματινή, primetime) με διαφορετικούς χρωματικούς κώδικες και ιδιαίτερα για κάθε ζώνη δυναμικά γραφικά…» Τα υπόλοιπα επί της οθόνης…

Καλή σεζόν λοιπόν…