«Goal» στον ΣΚΑΪ από τον Μιχάλη Τσώχο

«Goal» στον ΣΚΑΪ από τον Μιχάλη Τσώχο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές σε πρόσωπα και ανανέωση στην αθλητική εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου...

04 Οκτωβρίου 2018

Από μεθαύριο (6/10) την εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα», από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης καθώς μεταδίδεται 13 χρόνια, θα παρουσιάζει πλέον ο Μιχάλης Τσώχος. Η εκπομπή θα συνεχίσει να μεταδίδεται κάθε Σαββατο (12.00-14.00) και Κυριακή (13.00-14.00).

Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος, Παναγιώτης Περπερίδης, τη δημοσιογραφική παραγωγή έχει αναλάβει ο Γιώργος Πανάγος και τη δημοσιογραφική ομάδα αποτελούν οι: Νίκος Παγκάκης, Νίκος Σταματέλος, Θέμης Σωτηρόπουλος, Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος, Μάνια Αλιβιζάτου.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ το «Goal χωρίς Σύνορα» θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει «τα γκολ από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, επικεντρώνοντας στις πιο σημαντικές ιστορίες των πρωταγωνιστών τους. Εμπλουτίζει τη θεματολογία του με δυνατό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στην αναγγελία των αναμετρήσεων της Super League, με τους ρεπόρτερ στο στούντιο να δίνουν όλες τις τελευταίες πληροφορίες και τις εκτιμήσεις για τα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος. Αφηγείται τις πιο σημαντικές αθλητικές ιστορίες από όλα τα σπορ μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών τους. Βάζει γκολ στο αθλητικό θέαμα επεκτείνοντας τη θεματολογία του πέραν του ποδοσφαίρου. Ανοίγει παράθυρο στο μπάσκετ με τις πιο δυνατές στιγμές και τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ευρωλίγκας και της ελληνικής Basket League. Είναι παντού και καλύπτει τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν...»