«Κρυφός μας πόθος η επαναλειτουργία του Jeronimo Groovy»

«Κρυφός μας πόθος η επαναλειτουργία του Jeronimo Groovy»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την πρόθεσή τους να δώσουν μια «τρίτη ευκαιρία» στο θρυλικό μουσικό ραδιόφωνο εκφράζουν μέλη της οικογένειας Πρωτοπαππά, που ίδρυσε τον «JGRS».

15 Δεκεμβρίου 2018

Την περασμένη Τετάρτη προβλήθηκε στο Rise το ημίωρο αφιέρωμα του καναλιού στον ραδιοτηλεοπτικό Jeronimo Groovy, με δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη του σταθμού Δημήτρη Πρωτοπαππά, τον γιο του και παραγωγό του JGRS Κωνσταντίνο Πρωτοπαππά, κι άλλα ονόματα-μορφές του «Ινδιάνου των FM» όπως ο Τάκης Φωτίου, ο Ντίμης Κοντορούσης και ο Τζίμης Μανωλάκος. Εκεί ακούστηκαν ιστορίες για το ξεκίνημα του Jeronimo Groovy από τα Μεσαία το 1966, την μετάβαση στους 88.9 FM το 1988, το κλίμα μεταξύ των παραγωγών και των ακροατών του και την στιγμή που σταμάτησε να εκπέμπει, τον Σεπτέμβριο του 2005. Ολόκληρο το αφιέρωμα έχει ανέβει στην ιστοσελίδα του Rise, ΕΔΩ.

Προς το τέλος ο ιδιοκτήτης του Jeronimo Groovy άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας του σταθμού, κάποια στιγμή στο μέλλον«Ελπίζω, επειδή υπάρχουν κάποια άτομα από την οικογένεια αλλά και από τα παιδιά που δουλέψανε, που έχουν πολύ μεγάλο μεράκι, ότι κάποια στιγμή θα ξανακάνει την επανεκκίνησή του (σ.σ. ο Jeronimo Groovy)» είπε ο Δημήτρης Πρωτοπαππάς, με τον Κωνσταντίνο Πρωτοπαππά να συμπληρώνει λέγοντας πως «καμιά φορά μεταξύ μας κοιταζόμαστε πονηρά, θέλοντας να δώσουμε έναν τρίτο κύκλο, μια τρίτη πνοή στον Jeronimo. Είναι κάτι το οποίο είναι ένας κρυφός πόθος, για μένα ίσως είναι και σκοπός».