Σαν να είχαν πάει στην εκκλησία, όχι στους Madrugada

Σαν να είχαν πάει στην εκκλησία, όχι στους Madrugada
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γι αυτό έρχονται εδώ οι ξένοι καλλιτέχνες και τρελαίνονται...

06 Φεβρουαρίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Στο Οσλο λοιπόν, στο Spektrum Arena, χωρητικότητας 10 χιλιάδων θεατών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του Industrial Silence Tour 2019 των Madrugada. Είναι η περιοδεία αυτή, σταθμοί της οποίας αποτελούν και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα.

Ταξίδευσαν και κάποιοι από την Ελλάδα στο Οσλο. Και μας μετέφεραν εντυπώσεις. Τόσο «παγωμένο« κοινό δεν είχαν ξαναδεί. Και ας ήταν sold out και οι δύο βραδιές. Βγήκε το συγκρότημα στην αρχή, χειροκρότησε το κοινό και πρέπει να ξαναχειροκρότησε στο τέλος μόνο. Ψύχρα... Το γκρουπ βέβαια καταπληκτικό. Καταλαβαίνετε γιατί μιλούν πολλοί για το θερμό ελληνικό κοινό; Βέβαια εκεί είναι Νορβηγία και όχι, λόγου χάριν, Μεγάλη Βρετανία που ο κόσμος συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά. Και, σίγουρα, καλύτερα από ότι εμείς εδώ. Πιο θερμά. Από την άλλη δεν έχουν έρθει στα μπουζούκια -τα δικά μας- να δουν οι Εγγλέζοι τι σημαίνει πάθος (και έρωτας...)

Τρεις συναυλίες θα δώσουν οι Madrugada στη χώρα μας. Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Helexpo Pavilion 5 αλλά, όπως μαθαίνω, ψάχνονται ξανά οι διοργανωτές για νέο χώρο διότι ούτε αυτός αρκεί για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση. Ψάχνονται για ακόμα μεγαλύτερο. Στην Αθήνα θα παίξουν στο Tae Kwon Do την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Η πρώτη βραδιά είναι ήδη sold out και η δεύτερη δεν θα αργήσει να γίνει, μια κι έχουν φύγει περισσότερα από τα μισά εισιτήρια. Μπείτε ΕΔΩ και αγοράστε γρήγορα, όσοι δεν θέλετε να μείνετε απ΄έξω. Μετά θα κλαίγεστε...