Τι θα κάνουν, θα κλείσουν τη Λίλυ Καρατζαφέρη στη φυλακή;

Τι θα κάνουν, θα κλείσουν τη Λίλυ Καρατζαφέρη στη φυλακή;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συζητούνται αύριο τα ασφαλιστικά μέτρα του Αθήνα 9.84 εναντίον της ΕΡΤ.

13 Μαΐου 2019

Υπενθυμίζουμε (ΕΔΩ το προ ημερών ρεπορτάζ μας) πως ο Αθήνα 9,84 επιδιώκει με τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα την προσωρινή αναστολή της απασχόλησης της Λίλυς Καρατζαφέρη στο Τρίτο Πρόγραμμα. Ζητά μάλιστα από το δικαστήριο, αν δεν εισακουστεί η απόφασή του, να μπει χρηματική ποινή 100 χιλιάδων ευρώ αλλά να υπάρχει και προσωποκράτηση της δημοσιογράφου. Πάλι καλά που δεν ζήτησαν και να την εκτελέσουν στο Γουδί.

Ωραία είναι πάντως η διευθύντρια Νόνη Καραγιάννη και η διοίκηση του Αθήνα 9.84. Στην αρχή αποφασίζουν να τροποποιήσουν προς το χειρότερο τη σύμβαση της Λίλυς Καρατζαφέρη (και άλλων τεσσάρων) και όταν αυτή παίρνει απόσπαση στo γραφείο του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου και μετακινείται στη συνέχεια επισήμως στο Τρίτο Πρόγραμμα, επιδιώκουν να της κόψουν και την εκπομπή της εκεί. Ναι μεν δεν τη θέλουμε εμείς ή τη θέλουμε υποταγμένη και ριγμένη, αλλά δεν θέλουμε να πάει και αλλού.

Τα ασφαλιστικά μέτρα συζητούνται αύριο στη 1 το μεσημέρι. Ελπίζουμε το δικαστήριο να λάβει υπόψιν του και όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Αθήνα 9.84. Ενα ραδιόφωνο που κοστίζει στους δημότες του 4 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.