Ξανά on air μετά από 5 μέρες ο 105.5 Στο Κόκκινο

Ξανά on air μετά από 5 μέρες ο 105.5 Στο Κόκκινο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν από τους σταθμούς που υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές στον Υμηττό.

18 Αυγούστου 2019

Εκπέμπει και πάλι, υποτυπωδώς, στους 105.5 των FM ο «Στο Κόκκινο», έπειτα από σχεδόν 5 μέρες σιγής. Όλες οι εγκαταστάσεις του έγιναν στάχτη και παλιοσίδερα, όπως και 14 ακόμα ραδιοσταθμών, από την πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Δευτέρα κοντά στην Παιανία, η οποία έφτασε μέχρι το πάρκο κεραιών του Υμηττού. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του 105.5 Στο Κόκκινο:

Παρά τις πολύ σοβαρές καταστροφές που προξένησε η πρόσφατη πυρκαγιά στον Υμηττό, παρά την κυβερνητική αδιαφορία και παρά τα ψεύδη για «μικρές ζημιές» και το ακόλουθο σιωπητήριο που επιβλήθηκε για τις σχετικές καταγγελίες, ο σταθμός μας εκπέμπει ξανά στους 105,5 FM.

Η λύση που πέτυχαν οι τεχνικοί μας είναι προσωρινή μεν, σπουδαία δε, δεδομένων των τεράστιων εμποδίων που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Τις επόμενες ημέρες η φωνή του «105,5 Στο Κόκκινο» θα ακούγεται ξανά ακόμα πιο δυνατή, και όπως πάντα το ίδιο «ενοχλητική»...

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες ακροατές και ακροάτριές μας, που προσέτρεξαν να ενημερωθούν για την κατάσταση και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν με όποιο μέσο διαθέτουν το ραδιόφωνο που αγαπούν.