Ενας τέλειος «Μελωδία 99.2»

Ενας τέλειος «Μελωδία 99.2»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν και όλα τα ραδιόφωνα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων με το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αυτός ξεχώρισε.

10 Σεπτεμβρίου 2019

Διότι ο Μελωδία 99.2 τόλμησε και άλλαξε όλο το playlist της ημέρας κι έπαιξε, μέχρι το βράδυ, αποκλειστικά και μόνο κομμάτια του Λαυρέντη (φωτογραφία Jorgo Tsolakidis). Διαθέτει και παραγωγούς που γνωρίζουν από μουσική, είχαν και ιστορίες να μας διηγηθούν, ήταν ένα ραδιόφωνο που ήταν πραγματικό ραδιόφωνο.

Είπαμε όμως, όλοι σταθμοί του είδους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Για το Δεύτερο Πρόγραμμα αναμενόμενο. Αλλά και ο Μέντα 88 που έπαιζε πολλά τραγούδια του, ένα παρά ένα - σήμερα μετέδιδε και αποσπάσματα από συνεντεύξεις του. Και ο Μουσικός 98.6 ξεκινούσε κάθε ώρα με Μαχαιρίτσα. Στο ίδιο μοτίβο και ο Ελληνικός 93.2. Οπως και ο Δίεση 101.3. 

Αλλά και τα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα δεν πήγαν πίσω. Οπως και τα αθλητικά. Επαιζαν συνεχώς κομμάτια του. Τον τίμησαν και με το παραπάνω.

Δεν ξέρουμε αλλά έχουμε την αίσθηση πως ο θάνατος του Λαυρέντη, λόγω και του μεγέθους του ως καλλιτέχνη, βοήθησε πολλά ραδιόφωνα να ξεπεράσουν τον (ανόητο) φόβο του playlist. Πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά. Επιτέλους...