Στο Sport24 103.3 ο Βασίλης Γερασίμου

Στο Sport24 103.3 ο Βασίλης Γερασίμου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν άργησε να βρει νέα ραδιοφωνική στέγη ο νυχτερινός «Άνθρωπος του Προέδρου».

20 Σεπτεμβρίου 2019

Έπειτα από 23 χρόνια εκπομπών στη συχνότητα του Σπορ FM 94.6, ο Βασίλης Γερασίμου ενημερώθηκε στις αρχές του μήνα από στελέχη του ομίλου ΣΚΑΪ, ότι απολύεται από τον σταθμό. Μια ενέργεια που προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο στους ακροατές όσο και στους παραγωγούς του αθλητικού ραδιοσταθμού.

Ωστόσο ο «Άνθρωπος του Προέδρου» φαίνεται πως δεν θα αργήσει να επιστρέψει στο ραδιόφωνο, καθώς από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του (ανταγωνιστή) Sport24 103.3. Η «μεταγραφή» αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση του διευθυντή του ραδιοσταθμού, Παντελή Διαμαντόπουλου, όπως επισήμανε στα social media ο ίδιος ο Βασίλης Γερασίμου.

«Ο Βασίλης Γερασίμου είναι ο ραδιοφωνικός φίλος ακροατών εδώ και δεκαετίες, που τους κάνει παρέα στο σκοτάδι, δίνει φωνή σε βραδινούς και πολύ πρωινούς ακροατές, σχολιάζει τον αθλητισμό και την ελληνική λαϊκή μουσική, πάντα με αφοσίωση αλλά και ντέρτι», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του Sport24 103.3.

Το αθλητικό ραδιόφωνο της 24 Media τείνει να γίνει «αποικία» παλιών παραγωγών του Σπορ FM 94.6. Εκεί κάνουν ήδη εκπομπές ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο Μηνάς Τσαμόπουλος, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Χρήστος Σούτος και ο Δημήτρης Μπαλής.