Εσάς, γιατί σας αρέσει ο Enrique Iglesias; Οι νικητές!

Εσάς, γιατί σας αρέσει ο Enrique Iglesias; Οι νικητές!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο διαγωνισμός του Loaded.gr για τις διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Enrique ολοκληρώθηκε!

18 Οκτωβρίου 2019

Η ομάδα του Loaded.gr  θα ενημερώσει τους δύο τυχερούς που θα βρεθούν στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 27 Οκτωβρίου για τον Enrique Iglesias, με προσωπικό e-mail.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις απαντήσεις που έφτασαν στο e- mail μας.

Και για να μην αναρωτιέστε προέρχονται κυρίως από το γυναικείο ακροατήριο. Οι απόψεις έχουν κατηγοριοποιηθεί (προσπαθήσαμε δηλαδή).

"Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες"

«Μου αρέσει ο Enrique γιατί έχει πολύ χορευτικά τραγούδια που με ξεσηκώνουν κ το έχω ανάγκη να χορέψω και να διασκεδάσω. Τον παρακολουθώ από τα τέλη του 90 με το Bailamos και εκτοτε  κολλάω με καθετί που έχει βγάλει από τότε!! Θέλω τοοοοσο πολύ να τον δω από κοντά!

Ξέχασα να προσθέσω ότι κρυφά μέσα μου ελπίζω την ώρα που θα τραγουδήσει το Hero, να είμαι εγώ η εκλεκτή που θα σηκώσει στη σκηνή και θα της τραγουδήσει (και έπειτα θα φιλήσει) αρκεί να μην το μάθει το αγόρι μου γτ δε θέλω τώρα να πιαστούν και στα χέρια... χαχαχα».

Όταν ο Enrique αποτελεί πηγή έμπνευσης

Enrique λεω και αναστενάζω
Σαν τρελη θα τον φωνάζω
Στη συναυλία αν βρεθώ
Και τραγουδήσω,λικνιστω.
Τρελαίνομαι σας λεω
ειναι ο μοναδικός
Σε όλα του είναι φοβερος
Τι χορός και τι τραγούδι
Τι να αναφέρω πρώτο
Θέλω τόσο να τον δω
και πολλές φωτο να βγω.

Αγάπη για τη λάτιν, την κιθάρα και τα Ισπανικά

«Από μικρή αγαπούσα την λάτιν μουσική. Το πάθος μου γι' αυτήν συνέχισε και ξεκίνησα να μαθαίνω λάτιν χορούς σε ομάδα. Πέρασαν 12 χρόνια και συνέχιζα να χορεύω με το ίδιο πάθος που είχα από την πρώτη μέρα. Όλα αυτά τα χρόνια, τα κομμάτια που με γέμιζαν ενέργεια ήταν αυτά του Iglesias. Η εύηχη ισπανική γλώσσα σε συνδυασμό με τον δυναμισμό ή και την ευαισθησία ορισμένες φορές των κομματιών του με έκαναν να θέλω να χορεύω όλο και περισσότερο. Σταδιακά άρχισε να με ενδιαφέρει η γλώσσα, ήθελα να δω το μήνυμα που θέλει να περάσει. Ξεκίνησα ισπανικά και πλέον έχοντας ακούσει όλα σχεδόν τα τραγούδια του Enrique ,θα πέθαινα να χορέψω και να τα τραγουδήσω μαζί του. Φυσικά στην συναυλία θα ήθελα να πάρω και την πιο τρελή μου φίλη, η οποία ακόμη και αν δεν ξέρει ισπανικά, είναι τρελαμένη μαζί του και χορεύει ξέφρενα στο σπίτι με τα τραγούδια του. Γι' αυτούς τους λόγους θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι εγώ αυτή που θα κερδίσει την πρόσκληση

«Είμαι από Θεσσαλονίκη. Παρακολουθώ τον Enrique Inglesias από τότε που βρίσκεται στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής..Μου αρέσει η ενέργειά του και είναι άπαιχτος στην σκηνή, όπως αναφέρετε και σεις...Θα ήθελα να κερδίσω την πρόσκληση καθώς για μένα η τιμή είναι απαγορευτική, επειδή είμαι άνεργη αυτόν τον καιρό..Θα ήθελα πάρα πολύ να παρακολουθήσω τη συναυλία μαζί με μια φίλη μου με την οποία μαθαίνουμε Ισπανικά».

«Ο Enrique Iglesias μου αρέσει γιατί είναι το τραγούδι του "Hero" ήταν η αφορμή να ξεκινήσω μαθήματα κιθάρας και ο Enrique ο μοναδικός καλλιτέχνης που μου δίνει έμπνευση να γράφω τραγούδια».

Βάζουν μπροστά τις κόρες αλλά κατά βάθος θέλουν οι μαμάδες

«Μου αρέσει αυτό το τρελό αγόρι από Ισπανία γιατί έχει φωνάρα και τραγουδάρες αλλά κυρίως γιατί αρέσει στην μεγάλη μου κοράκλα αλλά και στις διδυμούλες μου !!!»

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω για να πάω με την 11χρονη κόρη μου που είναι τρελή και παλαβή- αλλά μην κρυβόμαστε και εγώ τρελαμένη είμαι».

Ποια θα είναι η τυχερή;

«Ο Enrique Iglesias μου αρέσει γιατί σέβεται τους φαν και σε κάθε συναυλία γίνεται ο "Ηρωας" (Hero) μίας τυχερής φαν, αφιερώνοντας το τραγούδι του».

ΠΑΟΚ και Enrique ταιριάζουν;

«Μου αρέσει ο Enrique γιατί είναι ΜΠΑΟΚΑΡΑ αφού διάλεξε την Τούμπα για να τραγουδήσει».

«Είμαι ο μόνος άντρας μέσα σε μια οικογένεια με 4 γυναίκες. Όπως καταλάβατε με έφαγαν να πάρω μέρος για να δούνε τον Enrique. Εντάξει μεταξύ μας κι εμένα μου αρέσουν τα τραγούδια του… Άσε που είμαι και Π.Α.Ο.Κ …Ευκαιρία να πάω στο παλατάκι!!! Χαχαχα Ευχαριστούμε!!!»

Μία άποψη κατηγορία από μόνη της

«Μου αρέσει ο Enrique γιατί είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης για τον οποίο μπορείς να πεις από φωνή κορμάρα και από κορμί φωνάρα !!! Ισπανός με τα όλα του»

«Μου αρέσει ο Enrique επειδή του αρέσει να γδύνεται....»

«Ο Enrique μας αρέσει επειδή έχουμε γούστο στη μουσική»

«Μήπως καλύτερα να σας πω τι δε μου αρέσει; Θα γλιτώσουμε χρόνο....»