Έρχονται από «a million miles away»

Έρχονται από «a million miles away»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Rhythm section του Rory Gallagher στο Κύτταρο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

09 Δεκεμβρίου 2019

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενηθούν στη σκηνή του Κυττάρου, το rhythm section, τους δυο συμπαίκτες του Rory, στην αξέχαστη συναυλία/σταθμό της Ν.Φιλαδέλφειας το 1981. Ο BRENDAN O’NEILL (drums) συναντά ξανά τον πολύ GERRY McAVOY (Bass) και τα Boogie παίρνουν φωτιά!!!

GERRY McAVOY (Bass) 

Ο πλέον αναγνωρισμένος συμπαίκτης και φίλος του Rory παρών σε ΟΛΕΣ τις ηχογραφήσεις, σε ΟΛΕΣ τις περιοδείες, σε ΟΛΑ τα άλμπουμ του από το 1971 έως το 1991 (και φυσικά παρών στο live-σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια το 1981) !!!

BRENDAN O’NEILL (Drums) 

O μακροβιότερος  ντράμερ του Rory όπου ήταν παρών στο επεισοδιακό και αξέχαστο live της Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο κατόπιν χαρακτήρισε δημόσια ως «To Highlight της 10χρονης πορείας μου στο πλευρό του Rory». Ο Ιρλανδός βιρτουόζος, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ted McKenna έδωσε ρυθμό στα “JINX” (1981), “DEFENDER” (1987), “FRESH EVIDENCE” (1991) και πήρε μέρος σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες του Rory πριν ακολουθήσει τους καταξιωμένους Nine Below Zero.

MARCEL SCHERPENZEEL (Guitar/Vocals) 

Έχοντας μεγαλώσει με τη μουσική του Rory, άφησε σε δεύτερη μοίρα προσωπική καριέρα και μπάντα (Marcel Scherpenzeel Band και Wolfpin)για να ζήσει στο μύθο του μεγάλου του ειδώλου και εν τέλει να κερδίσει το παράσημο του Gerry McAvoy, «This is the closest guitarist to Rory you will ever hear» αλλά και την κοινή αποδοχή σε ένα τόσο απαιτητικό ρόλο.

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00