Το ανανεωμένο «Big Brother» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Το ανανεωμένο «Big Brother» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα πρόγραμμα στο οποίο ποντάρει πολλά το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

06 Μαρτίου 2020

Ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, περίπου 20 χρόνια πριν και για 4 σεζόν, και πριν 10 χρόνια έκανε ένα «πέρασμα» και από τον Alpha, για να καταλήξει φέτος στον ΣΚΑΪ. Ένα «παλαιάς κοπής» ριάλιτι, συγκεκριμένα το πρώτο που έπαιξε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο όμως σύμφωνα με τους ιθύνοντες του καναλιού θα εναρμονιστεί με τις σύγχρονες ανάγκες της τηλεοπτικής «πιάτσας» και των τηλεθεατών.

Ο λόγος, φυσικά, για το «Big Brother» που από την Κυριακή 15 Μαρτίου επανέρχεται στην μικρή οθόνη. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 21.00 με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος θα καλωσορίσει τους 16 παίκτες -από τους... 10.000 που έκαναν αίτηση- στο σπίτι του «μεγάλου αδερφού». Έναν χώρο 700 τ.μ. με πισίνα 12 μέτρων, 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα να καταγράφουν τα πάντα για όλο το 24ωρο.

Οι συμμετέχοντες όμως δεν θα έχουν πρόσβαση στα social media, το internet, το τηλέφωνο, τους φίλους και την οικογένειά τους για 15 εβδομάδες, ενώ θα υποβάλλονται και σε διάφορες δοκιμασίες κάθε μέρα. Οι νικητές θα έχουν μια... πολυτελή διαβίωση, και οι χαμένοι θα μένουν μόνο με τα απαραίτητα. Όλα αυτά, για το χρηματικό έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Το ριάλιτι θα μεταδίδεται κάθε μέρα από τις 23.00 εως την 01.00, απέναντι σε προγράμματα ανταγωνιστών που συγκεντρώνουν πολύ υψηλή τηλεθέαση, όπως οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και το «Master Chef» στο Star. Όπως στην πρεμιέρα, έτσι και στις υπόλοιπες Κυριακές στις 21.00, θα βγαίνει στον αέρα το live show όπου θα ανακοινώνεται ο παίκτης που θα αποχωρεί, μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του και του κοινού.