Ο κορωνοϊός αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών (update)

Ο κορωνοϊός αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με έκτακτες εκπομπές και διαφοροποιήσεις σε υπάρχουσες. Συνεχής ενημέρωση.

15 Μαρτίου 2020

update: * Ενοποιούνται οι δύο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του Open, από τις 05.30 εως τις 10.00. Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιάζουν ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, και την επόμενη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Επίσης σταματά μέχρι νεωτέρας το «Just The 2 Of Us», λίγα μόνο 24ωρα μετά την πρεμιέρα του, και το «Μεσημέρι #Yes» αλλάζει την θεματολογία του και γίνεται πιο ενημερωτικό.

* Μετά τον Μάρτιο, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα βγει στον αέρα το «Big Brother» με απόφαση του ΣΚΑΪ.


Από αύριο και για όλη την εβδομάδα, από τις 12.00 εως τις 14.00, την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα αντικαταστήσει μια έκτακτη για τον κορωνοϊό, με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Υποφάντη. Επιπλέον σταματούν και οι υπόλοιπες ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά (ίσως και το «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου) και αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για απόψε 15/03 πρεμιέρα του «Big Brother». Όλες οι εκπομπές που έχουν δίδυμο παρουσιαστών, π.χ. το «Σήμερα», οι «Αταίριαστοι» κ.ά., θα παρουσιάζονται μόνο από έναν για λόγους ασφαλείας.

-------------------------

Πιο ενημερωτικό γίνεται από τη Δευτέρα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ «παγώνει» το μεγαλύτερο μέρος του ψυχαγωγικού του τομέα. Από τις 10.00 εως τις 13.00 την θέση του «Πρωινού» της Φαίης Σκορδά παίρνει έκτακτη εκπομπή για τον κορωνοϊό. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου μεγαλώνει σε διάρκεια και θα μεταδίδεται από τις 19.30 εως τις 21.15. Σε επανάληψη θα παίζουν το «Ρουκ Ζουκ», το «Still Standing», το «Πέτα τη Φριτέζα» και οι «Άγριες Μέλισσες». Κανονικά θα μεταδοθούν αυτή τη βδομάδα το «Ενώπιος Ενωπίω», το «Special Report» και το «Καφέ της Χαράς», δεν θα μεταδοθούν η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και το «The 2Night Show».

-------------------------

Δεν θα μεταδοθεί σήμερα και αύριο το «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star, καθώς ο ένας εκ των παρουσιαστών, Κρατερός Κατσούλης, τέθηκε σε καραντίνα. Στην θέση του θα παίξουν παιδικά.

-------------------------

Στον Alpha αλλάζει η θεματολογία του «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, και επικεντρώνεται στις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό. Επιπλέον το κεντρικό δελτίο του καναλιού με τον Αντώνη Σρόιτερ διπλασιάζεται σε διάρκεια και θα μεταδίδεται από τις 19.00 εως τις 21.00.

-------------------------

Τροποποιείται το πρόγραμμα του Mega στην απογευματινή και βραδινή ζώνη. Για όλη την εβδομάδα το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο θα μεγαλώσει σε διάρκεια και θα ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα, από τις 16.40. Την Δευτέρα, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 23.00 θα βγουν στον αέρα έκτακτες εκπομπές για τον κορωνοϊό με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τη Ράνια Τζίμα και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Την Τετάρτη έκτακτο «Mega Papers» με τον Χάρη Καρανίκα. Το «Nega Talk» της ερχόμενης Δευτέρας δεν θα μεταδοθεί.

-------------------------

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή η ΕΡΤ1 ενέταξε στο πρόγραμμά της έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον κορωνοϊό, καθημερινά στις 16.00 με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

--------------------------

Από αύριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη θα μεταδίδεται στις 19.30 (από τις 19:00). Ενώ μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και η ενημερωτική εκπομπή της δημοσιογράφου, βράδυ Τετάρτης, στις 23:45.

Επίσης, καθημερινά, πριν το δελτίο, στις 6 το απόγευμα, ξεκινά νέα ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος. Θα σχολιάζει και ο Γιώργος Καραμέρος. Ήδη από τη Δευτέρα το καθημερινό «Μεσημέρι #Yes» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο έχει μετατραπεί σε infortainment εκπομπή, με την προσθήκη του Δημήτρη Μάρκου στο πάνελ.

Από τη Δευτέρα 16/03 στο πρόγραμμα του Open θα γίνουν επιπλέον αλλαγές και ανακατατάξεις. Δεν θα υπάρχουν προσκεκλημένοι στα στούντιο του σταθμού, οι συνδέσεις θα είναι συνεχείς μέσω web, οι δημοσιογράφοι θα εργάζονται με «κυλιόμενες» βάρδιες για λόγους ασφαλείας, εντάσσονται στο πρόγραμμα ειδικά ενημερωτικά δελτία με τίτλο «Μένουμε σπίτι-Ό,τι συμβαίνει» με νέα για τον κορωνοϊό, η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Νίκης Λυμπεράκη αναβάλλεται και εκτάκτως τη Δευτέρα το προδελτίο με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα, στις 16.00. Σταματάει για όλη την εβδομάδα το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Την θέση της θα πάρει το «Ώρα Ελλάδος 07.00» (την πρώτη ώρα) και μια ταινία κάθε μέρα.