Επιστολή της ΕΤΕΡ στο ΕΣΡ για τη συχνότητα του Sport24 103.3

Επιστολή της ΕΤΕΡ στο ΕΣΡ για τη συχνότητα του Sport24 103.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και απάντηση από το ΕΣΡ για

01 Ιουνίου 2020

Η επιστολή των τεχνικών έχει να κάνει με την άδεια της συχνότητας που κανονικά πρέπει να έχει επιστρέψει ήδη στο κράτος.

Κυρίες και Κύριοι
Όπως γνωρίζετε από την Παρασκευή 22/05/2020 ο ραδιοσταθμός «SPORT 24» σταμάτησε να εκπέμπει πρόγραμμα όπως υποχρεούται.
Ζητάμε από την Αρχή σας την άμεση διερεύνηση του ζητήματος, ταυτοχρόνως με τον εξαναγκασμό της εταιρείας – φορέα της συχνότητας για άμεση παροχή εξηγήσεων.
Ζητάμε την άμεση και έγγραφη ενημέρωση του Διοικητικού μας Συμβουλίου από την Αρχή για το συγκεκριμένο θέμα καθώς και την εφαρμογή του σχετικού Νόμου, καθώς και για το εάν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων η αρχή για τις ενέργειες αυτές και με ποιο τρόπο.
Κυρίες και Κύριοι,
Επειδή τέτοια «περίεργα» φαινόμενα πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια ζητάμε εγρήγορση εκ μέρους σας και την τήρηση της νομοθεσίας και στα δύο ραδιόφωνα του συγκεκριμένου Ομίλου. Αυτό θα αποτελέσει μία καλή, καινούργια αρχή για να σταματήσει η ασυδοσία των εργοδοτών που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ολιγωρία της Αρχής, ακόμα και αν αυτή οφείλεται σε λόγους υποστελέχωσης ή άλλους παρόμοιους. Από την πλευρά μας είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ώστε να τελεσφορήσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση.
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Το ΕΣΡ απάντησε ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και πιο συγκεκριμένα ερωτήματα.