«Αναδιάρθρωση» με απολύσεις στον Guardian, λόγω κορωνοϊού

«Αναδιάρθρωση» με απολύσεις στον Guardian, λόγω κορωνοϊού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/07).

15 Ιουλίου 2020

Όπως τα περισσότερα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, έτσι και η μεγάλης κυκλοφορίας Βρετανική εφημερίδα θα πάρει μέτρα προκειμένου να επιβιώσει οικονομικά, εν μέσω πανδημίας. Η «αναδιάρθρωση» που θα γίνει στην Guardian προβλέπει μέχρι και 180 απολύσεις, εκ των οποίων οι 70 θα αφορούν δημοσιογράφους και οι υπόλοιπες 110 το εμπορικό και διαφημιστικό τμήμα της εφημερίδας. Σε ανάλογες περικοπές προχωρούν και η Daily Mirror και η Daily Express, που ανήκουν αμφότερες στον όμιλο Reach.

-------------------------

Καλοκαιρινά απογεύματα με Ennio Morricone στο NovaCinema 2 HD.

Από την Κυριακή 02/08 και κάθε Κυριακή του Αυγούστου, το δεύτερο κινηματογραφικό κανάλι της Nova θα παίζει στις 17.00 γουέστερν ταινίες τις οποίες «έντυσε» μουσικά ο μεγάλος Ιταλός συνθέτης, που «έφυγε» από τη ζωή πριν μερικές ημέρες. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος»

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Για μια χούφτα δολάρια»

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Μονομαχία στο Ελ Πάσο»

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Κάτω τα κεφάλια»

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» (Ε)

-------------------------

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους η Cosmote TV και η Fremantle.

Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία η συνδρομητική πλατφόρμα και το κινηματογραφικό στούντιο. Ως αποτέλεσμα του «deal» η Cosmote TV θα προβάλλει τα νέα επεισόδια σειρών όπως το «My Brilliant Friend», το «American Gods», το «Deutschland '89» κ.ά., ενώ θα ακολουθήσουν και νέες παραγωγές όπως το «La Jauria», το «The Investigation» και το «BOX 21». «Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση του κοινού για συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας, σε συνεργασία με κινηματογραφικά στούντιο και εταιρείες παραγωγής από όλο τον κόσμο», ανέφερε ο διευθυντής Content & Production Operations της Cosmote TV, Δημοσθένης Βασιλόπουλος.