Από τον Real FM στα Παραπολιτικά 90.1 ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου

Από τον Real FM στα Παραπολιτικά 90.1 ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή ραδιοσταθμού και αλλαγή ραδιοφωνικής ζώνης για τον καλό συνάδελφο.

30 Ιουλίου 2020

Από τον Real FM στα Παραπολιτικά 90.1 ο Δημήτρης λοιπόν και από το 12 με 5 τη νύχτα μετακόμιση στο 5 με 8 το πρωί. Από το νυχτερινό ραδιόφωνο μετακόμιση στο πρωινό, σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου τα πήγε πολύ καλά στη μεταμεσονύχτια ζώνη του Real FM, ανανεώνοντάς την και κάνοντας και νούμερα. Ιδού η επίσημη ανακοίνωση από τα Παραπολιτικά 90.1:

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ,ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου επιστρέφει στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Κοινωνία, πολιτική, οικονομία, διεθνείς εξελίξεις, αθλητισμός, πολιτισμός, επιστήμες, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, χρηστικές ειδήσεις, εφημερίδες, σχόλια. Με την καλύτερη διάθεση, γερές δόσεις χιούμορ, αλλά και τον δικό σας πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουμε τον τρόπο να ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Μάλλον το παρακάτω tweet του Νίκου Χατζηνικολάου δεν πρέπει να είναι άσχετο με την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου από το ραδιόφωνο του Αμαρουσίου. Ειδικά αν το συνδυάσουμε με το γεγονός πως η αποχαιρετιστήρια εκπομπή του δημοσιογράφου δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.