Στη «μάχη» του ανταγωνισμού και η υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Στη «μάχη» του ανταγωνισμού και η υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (04/08).

04 Αυγούστου 2020

Την περαιτέρω αξιοποίηση της HBB TV υπηρεσίας του καναλιού του Νέου Φαλήρου, αποφάσισαν οι ιθύνοντές του. Ενδεικτικά, από το ερχόμενο Σάββατο 08/08 και για δύο εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμες 5 τηλεταινίες με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου κύκλου των «8 Λέξεων», της δημοφιλούς σειράς του πρώτου μισού της σεζόν που τελείωσε, μαζί με backstage υλικό από τα νέα επεισόδια. Επιπλέον, μέσα από την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα υπάρχει ζωντανή ροή 23 ωρών από το σπίτι του «Big Brother».

-------------------------

Διαψεύδει δημοσιεύματα για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη, το Open.

Ανακοίνωση εξέδωσε το «ανοιχτό κανάλι», στην οποία δίνει τέλος στις «κακόβουλες και αναληθείς» φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες περί τερματισμού της συνεργασίας του, με την βασική παρουσιάστρια του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων. Παράλληλα το Open γνωστοποίησε ότι η Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται ήδη σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στο πόστο της με τη νέα σεζόν.

-------------------------

«Μαθητευόμενοι, εργολάβοι και μετακλητοί καλύπτουν τα κενά στην ΕΡΤ».

Σε μια ακόμη καταγγελία για τα εργασιακά ζητήματα εντός του Ραδιομεγάρου προχώρησε η ΠΟΣΠΕΡΤ. Το συνδικαλιστικό όργανο κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Γαμπρίτσο και τον αρμόδιο για τα ΜΜΕ κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, ότι λειτουργικά κενά που προκύπτουν στον οργανισμό καλύπτονται από μαθητευόμενους του ΟΑΕΔ και των ΕΠΑΛ, «ημετέρους μετακλητούς», εργολάβους και συμβούλους, ενώ υποστηρίζουν ότι ρίχνουν «στάχτη στα μάτια» των επικριτών τους προσλαμβάνοντας μερικούς συμβασιούχους.

-------------------------

Ανανεώνει και εμπλουτίζει το δίκτυο των αναμεταδοτών της η ΕΡΤ.

Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αγορά 598 ψηφιακών τηλεοπτικών πομπών τύπου DVB-T2 ισχύος από 10 βατ εως 5 κιλοβάτ, και 162 ραδιοφωνικών πομπών FM ισχύος από 1 εως 10 κιλοβάτ, προχώρησε η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η αγορά τους θα γίνει τμηματικά, από το 2021 εως το 2023, και αναμένεται να κοστίσουν 3.452.500 ευρώ και 2.606.000 ευρώ αντίστοιχα, πλέον ΦΠΑ. Οι προσφορές και για τους δύο διαγωνισμούς λήγουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 23.59, και θα πρέπει να κατατεθούν μέσω mail στο [email protected].

-------------------------

Κινητικότητα μετά από καιρό σε θυγατρικές της «Πήγασος».

Ο λόγος για την «Εκδόσεις Έθνος Α.Ε.» που μέχρι το 2017 εξέδιδε το Έθνος, την Ημερησία και την Goal News, την «Πήγασος Interactive Α.Ε.» που λειτουργούσε τις ιστοσελίδες του ομίλου (life.gr, sentragoal.gr, womenonly.gr κ.ά.) και την «Pegasus Magazines Publications Α.Ε.Ε.» που εξέδιδε τα περιοδικά του (Elle, Car and Driver κ.ά.). Και οι τρεις εταιρείες άλλαξαν την έδρα τους τον περασμένο Ιούνιο, δηλώνοντας κτίριο επί της λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, και τροποποίησαν τις διατάξεις των καταστατικών τους που αφορούν τη λύση και την εκκαθάρισή τους, χωρίς όμως να προχωρούν σε μια τέτοια ενέργεια.