Ο «Μεγάλος Αδερφός» επανέρχεται (νωρίτερα) στον ΣΚΑΪ

Ο «Μεγάλος Αδερφός» επανέρχεται (νωρίτερα) στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (28/08).

28 Αυγούστου 2020

Αύριο στις 21.00 θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Big Brother», στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον Μάρτιο αλλά αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Χάρης Βαρθακούρης, θα γνωρίσει στο κοινό τους 17 παίκτες που θα μείνουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» για 15 μέρες, διεκδικώντας 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ ρόλο στο show θα έχει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παρουσιαστής των πρώτων κύκλων του. Το «Big Brother» θα μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ κάθε μέρα, από Δευτέρα εως Πέμπτη, 23.00 με 01.00.

-------------------------

Με νέα σύνθεση η «Κοινωνία Ώρα Mega».

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ανανεωμένη η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «μεγάλου καναλιού». Αυτή τη φορά, όμως, με διαφορετικούς παρουσιαστές. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που επιστρέφει στο Mega μετά το «λουκέτο» της Τηλέτυπος και το πέρασμά του από το Open, και η Ανθή Βούλγαρη -επίσης από το Open- θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου, που παρουσίαζαν την «Κοινωνία Ώρα Mega» από τον Φεβρουάριο. Επιπλέον η εκπομπή θα τελειώνει μόνιμα στις 10.00 αντί στις 09.00 όπως στην προηγούμενη (μισή) σεζόν.

-------------------------

Επιστρέφει ανανεωμένη στο Open η «Ώρα Ελλάδος».

Πρεμιέρα, την Δευτέρα 31 Αυγούστου, για την νέα και ενοποιημένη πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού. Το «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη (μόνο) επανέρχεται και θα ξεκινά από τις 06.00, μια ώρα νωρίτερα σε σχέση με πέρσι.

-------------------------

«Kontra 24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο και την Αναστασία Γιάμαλη για μια ακόμη σεζόν.

Η νυχτερινή ενημερωτική εκπομπή του Kontra ξεκινά για έβδομη σεζόν από αυτή την εβδομάδα και κάθε μέρα στις 12 τα μεσάνυχτα, με το ίδιο «team» παρουσιαστών. Κάθε Δευτέρα με τον Αιμίλιο Λιάτσο και από την Τρίτη έως την Παρασκευή με την Αναστασία Γιάμαλη. Το «Kontra 24», εκτός από την τηλεοπτική συχνότητα του Kontra, μεταδίδεται live και μέσα από τη σελίδα του σταθμού στο Facebook και από το κανάλι του στο YouTube.

-------------------------

Πρωτιές για Alpha και ΑΝΤ1 στο καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ήταν χθες πρώτο στο prime time παίζοντας παλιότερα επεισόδια από σειρές του, με 19% στο σύνολο, 17,4% στο «δυναμικό κοινό» και 18,6% στις γυναίκες 25-44 ετών. Ομοίως και το πρωινό «Alpha Παντού» στους άνδρες 25-44 ετών. Και το κανάλι του Αμαρουσίου είδε (πάλι χθες) το «Καλοκαίρι Μαζί» στην πρωινή του ζώνη να ανεβαίνει στην κορυφή στο 18-54 έχοντας 22%, ενώ έφτασε σε ανδρικά κοινά το 26,6% και σε γυναικεία το 23,1%.

-------------------------

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στον Σπορ FM 94.6.

Έπειτα από αρκετές αναβολές, το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τροπαίου, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00 και ο αθλητικός ραδιοσταθμός θα προσαρμώσει το πρόγραμμά του για τις ανάγκες της αναμέτρησης. Από νωρίς όλες οι εκπομπές θα φιλοξενήσουν ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για το ματς, το οποίο θα περιγράψει για λογαριασμό του Σπορ FM 94.6 ο Κώστας Μιαούλης. Μετά τη λήξη του αγώνα και τα σχετικά ρεπορτάζ που θα ακολουθήσουν, ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Κετσετζόγλου θα ανοίξουν τις γραμμές για τους ακροατές.

-------------------------

Αφιερώματα σε Στέλιο Καζαντζίδη και Michael Jackson για την (κοινή) επέτειο των γενεθλίων τους.

Την αρχή θα κάνει το Δεύτερο Πρόγραμμα αύριο στις 14.00, ανήμερα της συμπλήρωσης 89 ετών από τη γέννηση του μεγάλου λαϊκού βάρδου, με τον Κώστα Φασουλά να φιλοξενεί στο στούντιο του δημόσιου «έντεχνου» ραδιοσταθμού τον Αλέξανδρο Ασωνίτη, συγγραφέα και μελετητή του λαϊκού τραγουδιού, που θα μιλήσει για την σπουδαία καριέρα του Στέλιου Καζαντζίδη στο πεντάγραμμο. Την Κυριακή, μια μέρα μετά τα γενέθλια του «βασιλιά της ποπ» που φέτος θα γινόταν 62 ετών, ο Νίκος Μουρατίδης θα παίζει για τρεις ώρες μόνο τραγούδια του Michael Jackson, στην εκπομπή του στα Παραπολιτικά 90.1 στις 18.00.