Στους 88.6 αλλά προσωρινά το Kidsradio.com

Στους 88.6 αλλά προσωρινά το Kidsradio.com
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για «μικρό χρονικό διάστημα» θα παίζει (και) στα FM ο παιδικός ραδιοσταθμός.

24 Οκτωβρίου 2020

Από αυτή την συχνότητα έχουν περάσει διαφόρων ειδών ραδιόφωνα. «Έντεχνα», ελληνικά ποπ, ξένα ποπ, dance/house, ενημερωτικά και εσχάτως ροκ. Όπως φαίνεται όμως αναμένεται να περάσουν κι άλλα, ένα παιδικό συν ένα ακόμη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που θα βγει στο μέλλον...

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Frontstage (παρακάτω) το web radio Kidsradio.com ναι μεν θα «ανέβει» στους 88.6 από τις 31 Οκτωβρίου (όπως σας είπαμε ΕΔΩ), αλλά για «μικρό χρονικό διάστημα» και μόνο για την φετινή περίοδο των γιορτών, στα πρότυπα δηλαδή του Χριστουγεννιάτικου Easy 97.2. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου το... μόνιμο εγχείρημα που θα εκπέμψει από τη συχνότητα, θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά.

Φέτος οι γιορτές έρχονται με μια μεγάλη έκπληξη από τη Frontstage. Το kidsradio.com θα βρίσκεται και στα FM, για μικρό χρονικό διάστημα, στους 88.6, για τους μικρούς μας ακροατές και όλη την οικογένεια.

To kidsradio.com, το πρώτο διαδικτυακό παιδικό ραδιόφωνο, έκανε τα πρώτα του βήματα τον Ιούλιο του 2020 και, με σταθερά ανοδική πορεία, κατάφερε, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να κατακτήσει μικρούς και μεγάλους.

Παιδικά τραγούδια, παιδικές ιστορίες, παιδικό ραδιόφωνο: όλη μέρα, κάθε μέρα, το kidsradio.com είναι γεμάτο με τα πιο κεφάτα παιδικά τραγούδια, κλασικά και σύγχρονα ελληνικά και ξένα παραμύθια, σε φρέσκες αφηγήσεις από οικείες ραδιοφωνικές φωνές των σταθμών της Frontstage, και, φυσικά, όλα τα αγαπημένα pop hits. Επίσης, η ενότητα Learn & Play προσφέρει δημιουργικές προτάσεις για δραστηριότητες με τα παιδιά, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με χρήσιμες και διασκεδαστικές πληροφορίες.

Τα 5 online θεματικά ραδιόφωνα (Τα Αγαπημένα μου Παιδικά, Τα Παιδικά του Σινεμά, Τα Πρώτα μου Αγγλικά, Τα Party Hits και το Ώρα για ‘Ύπνο) συμπληρώνουν το βασικό πρόγραμμα του kidsradio.com, με επιλογές για on demand διασκέδαση.

kidsradio.com: Παιδικά τραγούδια, παιδικές ιστορίες, παιδικό ραδιόφωνο!

Συντονιστείτε: 88.6 στα FM