Ρε Ελληνικά Hoaxes, σοβαρευτείτε καμιά φορά επιτέλους

Ρε Ελληνικά Hoaxes, σοβαρευτείτε καμιά φορά επιτέλους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το site που... αποκαλύπτει τα fake news τα... ανακαλύπτει τελικά μέσα από τις ανακοινώσεις της αστυνομίας.

24 Νοεμβρίου 2020

Αφορμή η είδηση πως ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη λόγω της τραγικής, υγειονομικά, κατάστασης που επικρατεί στην πόλη.

Την είδηση την έβγαλε την περασμένη Πέμπτη στο Mega ο πάντοτε καλά ενημερωμένος πολιτικός ρεπόρτερ Γιάννης Χρηστάκος: «θα υπάρξει ισχυρή μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων από άλλες περιοχές προς τη βόρειο Ελλάδα», είπε.

Τι έκαναν λοιπόν τα Ελληνικά Hoaxes για να τσεκάρουν αν ισχύει ή όχι η είδηση; Ρώτησαν την αστυνομία. Τους πήραν τηλέφωνο και το γραφείο τύπου της ΓΑΔΑ τους είπε ότι δεν ισχύει, ότι «η πληροφορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Οπότε τα Ελληνικά Hoaxes, χωρίς να κάνουν τίποτε άλλο, το παραμικρό, αποφάνθηκαν πως αποτελεί fake news η πληροφορία του Mega: «Σύμφωνα με τα ανωτέρω συνάγεται το συμπέρασμα ότι η είδηση περί ισχυρής μετακίνησης αστυνομικών δυνάμεων προς τη βόρεια Ελλάδα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κατά συνέπεια οι υπό εξέταση ισχυρισμοί καταρρίπτονται».

Πονάνε τα ματάκια μας με αυτά που βλέπουμε. Να κάνεις δημοσιογραφία τόσα χρόνια και να έρχονται τα Ελληνικά Hoaxes με έναν παιδαριώδη τρόπο και να γράφουν τέτοιες ανοησίες.

Είπε κάτι ένας έμπειρος ρεπόρτερ, το διαψεύδει μία Δημόσια Υπηρεσία, άρα fake news το ρεπορτάζ! Μαζευτείτε Ελληνικά Hoaxes, μην ξεφτιλιζόσαστε κι άλλο. 

_______________________________

Σημείωση: Σήμερα, Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη ενισχύθηκαν ήδη με αρκετούς αστυνομικούς! Αλλά αυτό είναι το λιγότερο...