Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου σε συνέντευξη με τους Thievery Corporation

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου σε συνέντευξη με τους Thievery Corporation
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχουμε επισημάνει από το e-tetRadio το... διπλό ρόλο της ιδιοκτήτριας του Εν Λευκώ 87.7 στο σταθμό.

18 Ιουνίου 2017
Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου μαζί με τον παραγωγό και music director του Εν Λευκώ Σπύρο Παγιατάκη, πήραν συνέντευξη από τον Rob Garza των Thievery Corporation. Λίγο πριν το live τους στην Πλατεία Νερού, για τη δεύτερη μέρα του Release Festival. Τη συνάντησα, λίγο αφότου είχαν βγει στη σκηνή οι Thievery Corporation και έδειχνε ενθουσιασμένη από τη συνέντευξη. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί (η ίδια, στο χώρο). Της είπα για την επιτυχία που γνωρίζουν και οι Red 96.3 και Hit 88.9, κάναμε σύντομη συζήτηση για τα FM και τις μουσικές τους, διαθέτει συνολική άποψη φυσικά.  

Όχι και το πιο συνηθισμένο, πάντως, για τα «μεγάλα» ραδιόφωνα της πόλης, μία ιδιοκτήτρια να ασχολείται τόσο ενεργά με το πρόγραμμα και τη μουσική. Ειδικά με τον Εν Λευκώ 87.7 η Αλεξάνδρα έχει αναλάβει ρόλο και δημοσιογράφου και παραγωγού, ανάλογα τις περιστάσεις.



Λίγη ώρα πιο πριν (ή, πιο μετά) συνέντευξη από τον Rob Garza έπαιρνε και η Claudia Matola του Pepper 96.6 (στη φωτογραφία με τον Γιώργο Μουχταρίδη). Και μάλιστα, όπως έγραψε ο τελευταίος, του έκανε και πολύ καλές ερωτήσεις
 
Οι συνεντεύξεις θα παίξουν στα δύο ραδιόφωνα μέσα στην εβδομάδα. Περιζήτητος ο Rob Garza και ας είχε να κοιμηθεί δύο ολόκληρα 24ωρα. Να... ακούσουμε πως θα... ακούγεται.