Θα είναι το «Θέμα 104.6», το ραδιόφωνο που «θα τα σπάει»;

Θα είναι το «Θέμα 104.6», το ραδιόφωνο που «θα τα σπάει»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και αναβολές επί αναβολών για την πρεμιέρα του, «κλείδωσε» η ημερομηνία που θα βγει το πλήρες πρόγραμμά του.

12 Νοεμβρίου 2017
Η δεύτερη «κάθοδος» του Θέμα FM στα ερτζιανά, μετά το ολιγόμηνο πέρασμα από τους 98.9, είναι γεγονός. Από την άλλη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, το ραδιόφωνο που είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Τάσου Καραμήτσου (Πρώτο Θέμα) με τον Διονύση Παναγιωτάκη (Action24), θα ανοίξει την αυλαία του. Ήδη ανέβηκε το νέο του λογότυπο και το team των παραγωγών του (φώτο: Βασίλης Χιώτης). Σύνθημά του, «το ραδιόφωνο που τα σπάει».



Εκεί θα συμμετέχουν κυρίως δημοσιογράφοι της εφημερίδας, όπως ο (διευθυντής του ραδιοφώνου) Βασίλης Χιώτης, ο Μπάμπης Κούτρας, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Τάσος Καραμήτσος και ο Γιάννης Μακρυγιάννης, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Σταμάτης Μαλέλης, δημοσιογράφοι από το πρώην Action FM όπως η Αγγελική Σπανού, ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Γιώργος Λαμπράκος, αλλά και «μεταγραφές» όπως ο Βασίλης Αδαμόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
 
 
Ολοένα και μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, και γενικά στα talk radios.