Μην πείτε «Στέρεο Νόβα» γιατί θα θυμώσει ο Κ.Βήτα

Μην πείτε «Στέρεο Νόβα» γιατί θα θυμώσει ο Κ.Βήτα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι το θέλαμε να γράψουμε για τη live εμφάνιση του Κωνσταντίνου Β. και του Μιχάλη Δέλτα στο Steam στις 4 Δεκέμβρη; Επεσε ο ουρανός να μας πλακώσει. Και να πεις ότι δεν ήμασταν προσεκτικοί...

14 Νοεμβρίου 2017
«Οι Κωνσταντίνος Βήτα και Μιχάλης Δέλτα (Στέρεο Νόβα) ξανά μαζί για μία one off βραδιά» γράφαμε στον τίτλο και οι δύο (πρώην) Στέρεο Νόβα θύμωσαν. Η είδηση ήταν τεράστια κι εξαπλώθηκε γρήγορα - μέσα σε δύο ώρες είχε 700 και βάλε shares. Αναμενόμενο. Από το σημείο εκείνο και μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, ο ασκός του Κ.Βήτα. δηλαδή. Αξίωνε να... κατεβάσουμε την είδηση μέχρι να βγει το επίσημο δελτίο τύπου. Αν δουλεύαμε με δελτία τύπου δεν θα χρειάζονταν βέβαια οι δημοσιογράφοι, αρκούσαν μόνο αυτοί που θα τα ανέβαζαν αυτούσια και θα τα δημοσίευαν.
 
Δεν ήθελε, βλέπετε, να υπάρχει ο όρος Στέρεο Νόβα αλλά και να διευκρινίζαμε, να εξηγούσαμε, πως δεν θα είναι live, συναυλία δηλαδή, αλλά dj-set των δύο. Το κάναμε φυσικά ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή παρανόηση. Δικό μας λάθος αν κάτι δεν ήταν απολύτως ξεκάθαρο και πραγματικό 100%, σπεύσαμε να κάνουμε την απαραίτητη διόρθωση. 

Αλλά δεν τους αρκούσε. Τηλέφωνα και μηνύματα ένα σωρό, συνεχώς, να κατέβει το κείμενο. Τέτοιο πράγμα δεν μου είχε ξανατύχει. Εμοιαζε τόσο παράλογο που αρχίσαμε να το διασκεδάζουμε. Να κάνεις ανενεργό κάτι που είχε διαβαστεί ήδη από χιλιάδες και αναπαραχθεί απ΄ όλους τόσους ήταν δώρο άδωρο.
 
Το κάναμε επειδή σεβαστήκαμε τους ανθρώπους του Steam Athens. Και το κάναμε όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται (και είναι δηλαδή) να θέλει ένα συγκρότημα να σου ασκήσει λογοκρισία για κάτι αστείους λόγους. Εξηγήσαμε βέβαια στους αναγνώστες, σε όλους εσάς, γιατί... εξαφανίστηκε μία είδηση που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα με δελτίο τύπου. Εννοείται πως την είδηση της επανένωσης του Κ.Βήτα και Μιχάλη Δέλτα τη γνωρίζαμε από μέρες αλλά τηρούσαμε το off the record. Την ανεβάσαμε μόλις -επιτέλους- πήραμε το οκ.

 
Ειλικρινά το όλο γεγονός, πέραν των ενοχλήσεων εκείνης της ημέρας (τηλεφωνήματα κτλ), ήταν εντελώς φαιδρό. Από τότε λοιπόν αρχίζαμε να μαζεύουμε δημοσιεύματα, ποιοι έγραφαν για τους Στέρεο Νόβα κατευθείαν και όχι για τον Κωνσταντίνο Βήτα και Μιχάλη Δέλτα. Αμέτρητοι.
 
Το Lifo μάλιστα το επανέλαβε προ ημερών. Δεν ξέρουμε αν ο Κωνσταντίνος Βήτα ζήτησε και από αυτούς να κατεβάσουν το κείμενο. Οχι γιατί δεν θα ισχύει κάτι αλλά επειδή δεν θα είναι γραμμένο όπως ο ίδιος θα ήθελε.
Θα τον παίρνουμε άλλη φορά τηλέφωνο από πριν να τον ρωτάμε τι θα γράψουμε...  Αλλά να μας τηλεφωνεί κι εκείνος με τη σειρά του να του λέμε ποιες νότες να αφαιρεί από τα τραγούδια του... Δίκαια πράγματα.  

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που κατεβάσαμε τότε. Το ενεργοποιήσαμε ξανά. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να κρίνετε και μόνοι σας....
ΕΔΩ η ανακοίνωση που κάναμε μόλις εξαφανίσαμε την είδηση. Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθουμε. Ως εδώ.