H Amalia είναι η κόρη του Γιώργου Μουχταρίδη και γράφει καταπληκτική μουσική

H Amalia είναι η κόρη του Γιώργου Μουχταρίδη και γράφει καταπληκτική μουσική
Ακολουθήστε μας στο Google news

Βέβαια δεν είναι χαρακτηρισμός αυτός για μία νεαρή τραγουδοποιό, κόρη του τάδε, αλλά βρίσκεται ακριβώς στο ξεκίνημά της οπότε μία είδους πυξίδα που θα μας καθοδηγήσει κάπως, μοιάζει απαραίτητη.

02 Φεβρουαρίου 2018
Αλλά καθώς φαίνεται σύντομα θα αποτινάξει από πάνω της οποιοδήποτε, άσχετο με τη μουσική της, προσδιορισμό. Το ντεμπούτο της κομμάτι είναι εξαιρετικό, λέγεται «Thieving Star» και μας συστήνει μία πολύ ενδιαφέρουσα τραγουδοποιό. Την είχα παρακολουθήσει και ζωντανά πέρυσι σε ένα μικρό, αυτοσχέδιο, live κάπου στου Ζωγράφου, σχηματίζοντας από τότε προσωπική γνώμη. Επαιζε μόνη της, solo (!), διασκευές αλλά και δικά της τραγούδια. Μπορεί να ήταν ντροπαλή αλλά θέλει κότσια για να βγεις έτσι, φόρα παρτίδα, χωρίς βοήθειες, στη σκηνή. Κότσια και ταλέντο. 
 

Εχει ήδη έτοιμα πολλά τραγούδια η Amalia. Το μέλλον της ανήκει. Θα είναι πιο εύκολος ο δρόμος της λόγω... γνωριμιών;  Οχι απαραιτήτως. Αν δεν αξίζεις, όποιοι και να σε σπρώξουν, όσο και να σε σπρώξουν, δεν θα καταφέρεις τίποτε. Αν δεν άρεσε το «Thieving Star» δεν θα μας ενδιέφερε ποια το έγραψε. Και αν μας αρέσουν και τα υπόλοιπα τραγούδια της, δεν θα μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο η ίδια, η Amalia. Ξέρετε, στη μουσική επικρατεί δικαιοσύνη τις περισσότερες φορές...