Νούμερο 1 ξένο ραδιόφωνο τη νύχτα ο Best 92.6

Νούμερο 1 ξένο ραδιόφωνο τη νύχτα ο Best 92.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αργά αλλά σταδιακά ανακάμπτει το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο. Κάτι που αποτυπώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο, στις ακροαματικότητες της Bari-Focus.

12 Φεβρουαρίου 2018
Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τις τελευταίες τριμηνιαίες και μηνιαίες μετρήσεις, ο Best 92.6 βρίσκεται στο 3,2% και στο 3,6% αντίστοιχα. Ειδικά το δεύτερο ποσοστό του είναι η καλύτερή του επίδοση στις ακροαματικότητες από την ημέρα της επαναλειτουργίας του, πριν δύο χρόνια. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως, για την πορεία του, εμφανίζεται στις ανά ώρα ακροαματικότητες.
 
Την πρώτη του εμφάνιση στο Top 20 των ραδιοσταθμών την κάνει το απόγευμα στην πρώτη ώρα του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου (4-5), όπου ανεβαίνει στην 19η θέση. Έκτοτε συνεχίζει και στις επόμενες ώρες, με εξαίρεση το βραδινό 9-10, κι ανεβαίνει μέχρι την 15η θέση. Από τις 10 και μετά όμως, αρχίζει η «εκτόξευση» στους σχετικούς πίνακες που διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
 
Στο 10-11 του Αλέξανδρου Χριστόπουλου και το 11-12 της Κλεοπάτρας Φυντανίδου ανεβαίνει στην και 8η θέση, όντας το δεύτερο σε ακροαματικότητα ξένο μουσικό ραδιόφωνο της λίστας, πίσω μόνο από τον Red 96.3. Από τα μεσάνυχτα όμως ο Best 92.6 για τρεις σερί ώρες τον περνάει και γίνεται εκείνος το Νο.1 ξένο ραδιόφωνο της Αθήνας. Μάλιστα, στο 12-1 τη νύχτα «χτυπάει» και πεντάδα με 3,8%.
 
Όπως αποδεικνύεται, οι ακροατές του Best ξαναβρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο για τους 92.6, τον οποίο είχαν χάσει για περίπου τρία χρόνια. Με την ίδια καλή συνταγή στις μουσικές και το ίδιο -με κάποιες προσθήκες- team παραγωγών που τον κρατούσε ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού της Αθήνας.