Από τους Bon Jovi στην... Φιλιώ Πυργάκη οι 94.3 (update)

Από τους Bon Jovi στην... Φιλιώ Πυργάκη οι 94.3 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα σοκ περίμενε όσους ροκάδες συνήθιζαν να συντονίζονται στη συχνότητα. Καθώς πλέον, αντί για σόλο από ηλεκτρικές κιθάρες άκουγαν σόλο από κλαρίνα!

06 Ιουλίου 2018

update: Οι πειραματισμοί συνεχίζονται στον σταθμό. Άλλη ροή έχει στα FM (παλιά λαϊκά πλέον) και άλλη στο live stream (οι ροκιές που έπαιζαν μέχρι και χθες)!


Μια ακόμα αλλαγή μουσικού προσανατολισμού στο πάλαι ποτέ δημοτικό ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια. Μετά τα dance/house και τα pop/rock, από σήμερα στους 94.3 έγινε στροφή 180 μοιρών και παίζουν... κλαρίνα.

Τους Bon Jovi, τους Blur, τους Oasis κ.λπ., διαδέχτηκαν ο Βασίλης Σαλέας, η Φιλιώ Πυργάκη, ο Κώστας Σαφέτης, η Χαρά Βέρρα και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού. Το ρεπερτόριό του εν ολίγοις, δεν διαφέρει καθόλου από εκείνο του Ράδιο Μπλάκμαν. Προς το παρόν ο σταθμός εκπέμπει χωρίς όνομα, παρά μόνο μουσική και λίγες διαφημίσεις (μια εξ αυτών είναι από μέντιουμ).

Οι συνεταιριστές που ανέλαβαν τον Ξένιο 94.3, θυμίζουμε, έχουν βάλει πωλητήριο στον ραδιοσταθμό από τον περασμένο Νοέμβριο.