Στον αέρα της Θεσσαλονίκης ο Music 107.1

Στον αέρα της Θεσσαλονίκης ο Music 107.1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αντικαθιστώντας τον Ελληνικό στη συχνότητα.

25 Απριλίου 2024

Ένα ραδιόφωνο του Politis Group αποχαιρέτησε την Θεσσαλονίκη, ένα άλλο όμως ανέβηκε στην θέση του στα FM της πόλης. Εδώ και λίγα 24ωρα είναι στον αέρα ο Music 107.1, η θεσσαλονικιώτικη εκδοχή του Αθηναίου Music 89.2 που παίζει -όπως και ο «αδερφός» του- ξένες mainstream επιτυχίες. Ο νέος ραδιοσταθμός αντικατέστησε στην ίδια συχνότητα τον Ελληνικό, έπειτα από μόλις έναν χρόνο και 4 μήνες. Η αλλαγή αυτή ήρθε λίγο μετά την επικύρωση της μεταβίβασης του ραδιοσταθμού, από το Real Group στο Politis Group.

«O Music 89.2, ένας από τους δημοφιλέστερους σταθμούς των ερτζιανών της Αθήνας ανεβαίνει «Ποοολύ Βόρεια» στους 107.1 και προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη μ' ένα πλούσιο πρόγραμμα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ! Στον Music 107.1 οι ακροατές μας ακούνε όλες τις καινούργιες και μεγαλύτερες επιτυχίες της διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και uplifting DJ sets!», αναφέρει το Streamee (επίσης του Politis Group) για το νέο εγχείρημα.

O Music 107.1 μπαίνει σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό, ο οποίος διαφέρει σε αρκετά σημεία σε σχέση με εκείνον της Αθήνας και αριθμεί άλλους 4 σταθμούς. Το ισχυρό «δίπολο» των Plus 102.6 και Zoo 90.8 που βρίσκεται μόνιμα στο Top 10 στις ακροαματικότητες, το We Radio 89.4 που βρίσκεται πιο χαμηλά και τον V FM 91.1. Επίσης, η συχνότητα των 107.1 επιστρέφει στο ξένο ρεπερτόριο για πρώτη φορά μετά το 2007, όταν σταμάτησε τη λειτουργία του ο Safari FM (κυρίως) με dance και house τραγούδια.