Μας τη λένε από τον ΣΚΑΪ...

Μας τη λένε από τον ΣΚΑΪ...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από 'δω το πήγαιναν, από 'κει το έφερναν το... ξεφούρνισαν τελικά από τον ΣΚΑΪ αυτό που ήθελαν να μας πουν. «Σκάσε και κολύμπα»...

11 Ιουλίου 2018

Έστω και σε τηλεπαιχνίδι σου λέει δε μπορεί θα το πιάσουν το... υπονοούμενο. Άσε που θα μας το λένε καθημερινά κι αν βάλεις και τα διαφημιστικά τρέιλερ σε... τακτά χρονικά διαστήματα!

Καινούρια παραγωγή, λοιπόν, άκρως καλοκαιρινή ρίχνουν στη «μάχη» της τηλεθέασης τα στελέχη του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα (16/7) και κάθε μέρα στις 22.15. Πρόκειται για το «Σκάσε και κολύμπα» που όπως σημειώνουν θεωρούν ότι πρόκειται για το «πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του καλοκαιριού. Ένα δυνατό μπουγέλο δράσης μέσα στο νερό. Μια υπερπαραγωγή με το πιο εντυπωσιακό θαλάσσιο πάρκο που έχει στηθεί ποτέ στην Ελλάδα σε παραλία της Αττικής».

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας θα υποδέχονται δύο ομάδες: τρία αγόρια και τρία κορίτσια για την κάθε μία και δυο celebrity αρχηγούς κάθε εβδομάδα. «Η νικήτρια ομάδα διεκδικεί μοναδικά ταξίδια στο εξωτερικό και μία θέση που οδηγεί στην προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση».