H «5 Minute Mum» στο Kids Radio 88.6

H «5 Minute Mum» στο Kids Radio 88.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκπομπή και για τους γονείς στο παιδικό ραδιόφωνο της Frontstage.

15 Νοεμβρίου 2023

Εμπλουτίζει το πρόγραμμά του το Kids Radio 88.6, εντάσσοντας εκτός από παραγωγούς που κάνουν παρέα στους μικρούς και μεγάλους ακροατές του, και ένθετα.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.30, όταν σταματά το παιδικό πρόγραμμα του ραδιοσταθμού, θα βγαίνει στον αέρα το «Kids Free Zone», μια μισάωρη εκπομπή που απευθύνεται στους γονείς και παρουσιάζει η Έλενα Χαραλαμπούδη, aka 5 Minute Mum.

«Το όνομα μου, Έλενα. Οι ιδιότητές μου πολλές! Ηθοποιός, μαμά της Φαίδρας, το κορίτσι του Λάζαρου, η 5 Minute Mum, φίλη της Λίζας και της Κορίνας, YouTuber, multitasking γυναίκα το 2023. Οικογένεια για τη μαμά μου, τον Πέτρο, θεία για τα ανίψια μου. Τόσες πολλές ιδιότητες… Δεν ξέρω ποια με χαρακτηρίζει πιο πολύ!
Τελείωσα τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών το 2012. Δεν περίμενα ποτέ ότι οι γνώσεις μου και οι σπουδές μου στην υποκριτική θα χρησίμευαν ώστε να κάνω βίντεο το 2018 σε ένα κανάλι για μαμάδες στο YouΤube και ότι, με βάση το χιούμορ, θα τις έκανα να ξεχάσουν τις ενοχές τους.
Μου αρέσει να γράφω (αν και βαριέμαι φριχτά), να παίζω μπροστά στην κάμερα, να είμαι πίσω από την κάμερα, πάνω στο σανίδι, αλλά πιο πολύ απ’ όλα, να απολαμβάνω τη ζωή· την απλή, βαρετή καθημερινότητα. Και το γέλιο. Πόσο μου αρέσει το γέλιο! Αυτό το δυνατό γέλιο, το ανοιχτό, που ακούγεται μέχρι τους απέναντι».