Σαν να ανακάλυψε μουσικό κενό στα αθηναϊκά FM ο Pride 98.6

Σαν να ανακάλυψε μουσικό κενό στα αθηναϊκά FM ο Pride 98.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο νέος ραδιοσταθμός ακούγεται σαν να φέρνει κάτι νέο.

27 Νοεμβρίου 2023

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπαμε κάποιο κενό στη μπάντα στο συγκεκριμένο στυλ και η έλευση ενός ακόμα σταθμού στον εναλλακτικό χώρο (ό,τι κι αν σημαίνει ο όρος εναλλακτικός) έμοιαζε σαν μία θνησιγενής απόφαση. Ακούγοντάς τον όμως «βλέπεις» ότι μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι. Ο Pride 98.6 σαν να έχει να κομίσει μία μουσική πρόταση. «Είμαστε adult alternative» μας λέει η Διευθύντρια του σταθμού Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Το playlist το έστησε μαζί με τον Χρήστο Παπαμιχάλη. Με αγαπημένα τους τραγούδια που κάνουν τους ίδιους, όπως υποστηρίζουν, να περνούν καλά.

Και με τραγούδια γνωστά φυσικά, όχι άγνωστα, τα οποία όμως δεν παίζονται και τόσο από τα άλλα αθηναϊκά ραδιόφωνα. Έβαλαν πολλά τέτοια τραγούδια. Αλλά πρόσθεσαν και κάποια που μεταδίδονται πολύ, ήθελαν και τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες. Κι έτσι έφτιαξαν ένα μίγμα το οποίο ακούγεται, πραγματικά, με ενδιαφέρον.

Και μπορεί να γνωρίσει επιτυχία σιγά-σιγά. Μην ξεχνάτε πως ο Pride 98.6 ανήκει στον Ομιλο Πολίτη που διαθέτει κι άλλα ραδιόφωνα, σπρώχνοντας το ένα το άλλο. Χώρια ότι ο Ομιλος διαχειρίζεται τις στάσεις στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα οπότε μπορεί να σπρώξει διαφημιστικά το ραδιόφωνο. Η διαφήμιση από μόνη της δεν αρκεί φυσικά, αλλά αν έχεις και καλό προϊόν μπορείς να καταφέρεις πολλά. Και ο Pride 98.6 πλέον έχει να παρουσιάσει κάτι στους ακροατές ώστε να τους κρατήσει στη συχνότητα. Όχι σαν πέρυσι, στο ξεκίνημά του, που ήταν άνευ ταυτότητας, ένα συνονθύλευμα.