Νέο αθλητικό ραδιόφωνο, ο Ελλάδα Sports 94.3 και με δημοσιογράφους του Over FM

Νέο αθλητικό ραδιόφωνο, ο Ελλάδα Sports 94.3 και με δημοσιογράφους του Over FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ελλάδα 94.3 αλλάζει στυλ.

25 Δεκεμβρίου 2023

Κινητικότητα στον χώρο του αθλητικού ραδιοφώνου με έναν πρώην «παίκτη» να επανέρχεται, εμμέσως, στον ανταγωνισμό. Από την χρονιά που έρχεται ορισμένοι από τους δημοσιογράφους του Over FM, που πέρσι «κατέβασε ρολά», θα συμπράξουν με τον Ελλάδα FM και τον Δήμο Τσαπαλιάρη για να δημιουργήσουν τον Ελλάδα Sports 94.3. Ο σταθμός θα κρατήσει μία ενημερωτική εκπομπή τις καθημερινές, το πρωί. 

Ήδη ονόματα όπως οι ιδιοκτήτες του Over, Γιώργος Χελάκης και Γιώργος Κογκαλίδης, ο Νίκος Κατσαρός, ο Βασίλης Γερασίμου, ο Χρήστος Σούτος, ο Κώστας Σαμοθράκης, ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, ο Σωτήρης Γεωργίου και άλλοι, είναι στο δυναμικό του σταθμού και κάνουν εκπομπές ή μεταδόσεις στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμά του. Επιπλέον, ο Ελλάδα Sports 94.3 διαφημίζεται στα social media τόσο του Ελλάδα FM όσο και του Over FM.

«Ελλάδα Sports 94.3... το νέο αθλητικό ραδιόφωνο που θα σας αλλάξει...συνήθειες! Εξελισσόμαστε, ανανεωνόμαστε και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2024 με αισιοδοξία και ένα νέο δημιουργικό όραμα για ένα ραδιόφωνο πολυσυλλεκτικό, ελεύθερο και φυσικά απόλυτα σύγχρονο! Συντονιστείτε στους 94,3... γιατί έρχονται πολλές εκπλήξεις!», αναφέρει η σελίδα του αθλητικού τμήματος του ραδιοσταθμού στο Facebook.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ελλάδα 94.3 συμμετέχει και στις μετρήσεις ακροαματικότητας της MRB και της Global Link. 

Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου.