Ολοένα και υψηλότερα ο Μέντα 88 με βασικό σύμμαχο τον ΣΚΑΪ

Ολοένα και υψηλότερα ο Μέντα 88 με βασικό σύμμαχο τον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια του καναλιού για τον «έντεχνο» ραδιοσταθμό του, φέρνει αποτελέσματα.

02 Ιανουαρίου 2024

Σας αναφέραμε ΕΔΩ τις πρωτιές που κατέκτησε η εορταστική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωτοχρονιά με φίλους», που παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ανάμεσα σε όλα, στο πλατό της εκπομπής που είδαν πάνω από 600 χιλιάδες τηλεθεατές σε μέσο όρο, ήταν τοποθετημένοι κοντά στην κεντρική σκηνή δύο πράσινοι κύβοι που διαφήμιζαν τον Μέντα 88. Το «έντεχνο» ραδιόφωνο του καναλιού, εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Ο Μέντα 88 είναι ίσως το «αγαπημένο» ραδιόφωνο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, καθώς διαφημίζεται αρκετά συχνά και ποικιλοτρόπως. Είτε με εκείνον που διαφημίστηκε στην εορταστική εκπομπή, είτε με σποτάκια που παίζουν κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας, είτε με ρεπορτάζ σε εκπομπές του καναλιού που αναδεικνύουν τις δράσεις του.

Κάτι το οποίο φέρνει αποτελέσματα, σε συνδυασμό και με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόγραμμά του, καθώς στις τάσεις ακροαματικότητας έως τις 17 Δεκεμβρίου, ο Μέντα 88 κατέλαβε την έβδομη θέση στη γενική λίστα. Ελάχιστα μπροστά από τον βασικότερο ανταγωνιστή του, τον Μελωδία 99.2, και πολύ κοντά στον Δίεση 101.3 για την κορυφή στους «έντεχνους».

Πρόκειται για την ίδια τακτική που είχε εφαρμόσει ο όμιλος ΣΚΑΪ και για άλλα ραδιόφωνα που είχε στην κατοχή του, όπως ο Μελωδία 99.2, ο Red 96.3 και ο πρώην Freedom 88.9. Ειδικά οι δύο πρώτοι, με πολύ καλά αποτελέσματα σε επίπεδο ακροαματικότητας.