«All Things Radio»: Ένα ολοήμερο συνέδριο για το ραδιόφωνο

«All Things Radio»: Ένα ολοήμερο συνέδριο για το ραδιόφωνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

31 Ιανουαρίου 2024

Ένα από τα μεγαλύτερα events για το ραδιόφωνο στη χώρα μας, έρχεται και φέτος για να αποτυπώσει τις εγχώριες και διεθνείς τάσεις γύρω από το μέσο. Το «All Things Radio» θα διεξαχθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, με τη διοργάνωση της ΕΙΙΡΑ και την υποστήριξη της ΑΕΜΑΡ.

Εκεί, κορυφαίοι ομιλητές από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα το RadioCenter UK, το Asssociation of European Radios (AER), το Association of Television & Radio Sales Houses (EGTA), το Association of Commercial Radios in Finland (RadioMedia), το Radioplayer Worlwide και το Cannes Lions international Festival of Creativity, συνομιλούν με στελέχη του ραδιοφώνου, των media γενικότερα, της διαφήμισης, της έρευνας και των διαφημιζόμενων brands, για μια σειρά από θέματα γύρω από το ραδιόφωνο.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο «All Things Radio» είναι η δύναμη του ραδιοφώνου, οι διεθνείς τάσεις και οι καινοτομίες σε αυτό, τα best practices στην αποτελεσματικότητα, ευρήματα ευρωπαϊκών ερευνών, η δημιουργικότητα στις καμπάνιες και το ψηφιακό μέλλον του μέσου.