Η Σtella για μία ώρα κάνει παιχνίδι στον Αθήνα 9.84

Η Σtella για μία ώρα κάνει παιχνίδι στον Αθήνα 9.84
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτή την Κυριακή.

09 Μαρτίου 2024

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9.84. Κυριακή 10 Μαρτίου, καλεσμένη είναι η Σtella που το Σάββατο 23 Μαρτίου γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του Picking Words, με μια μεγάλη επετειακή συναυλία στο Gagarin 205.

Η Σtella (aka Στέλλα Πολυχρονοπούλου) είναι ποπ τραγουδίστρια-συνθέτρια και εικαστικός. Eίναι η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electro-pop σκηνή που πλέον γνωρίζει διεθνή αναγνώριση και καλλιτεχνική επιτυχία. Πλέον η Σtella with a sigma, συνεργάζεται με την θρυλική δισκογραφική SUB POP Records, κυκλοφόρησε το 2022 το τέταρτο album της και δεύτερο διεθνές της, το “Up and Away”.

H Σtella είναι πλέον περιζήτητο διεθνές indie act, οι περιοδείες της γίνονται sold out, το παγκόσμιο ραδιοφωνικό airplay της (μεταξύ πολλών άλλων και στην επίσημη playlist του BBC Radio 6) συνεχίζει εντυπωσιακά, ενώ το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται γεμάτο από ενδιαφέρουσες εμφανίσεις σε headline events και φεστιβάλ ανά την Ευρώπη.

Η Σtella την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Αθήνα 9.84 σε μια τις σπάνιες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις της.

Επιμέλεια εκπομπής: Αριστέα Γιάννου