Η «οικογενειακή» εκπομπή που κάνει ο Γιάννης Πετρίδης

Η «οικογενειακή» εκπομπή που κάνει ο Γιάννης Πετρίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγαλώνει γενιές και γενιές.

18 Μαρτίου 2024

Το περιστατικό είναι 100% αληθινό και μας το διηγήθηκε ο ίδιος ο Παναγιώτης που του συνέβη. Και (του) συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, στο αυτοκίνητο, ταξιδεύοντας οικογενειακά εκτός Αθηνών. Στην γνωστή ώρα, «από τις 4 στις 5», με τον Γιάννη Πετρίδη.

Οδηγός ο Παναγιώτης, στο αυτοκίνητο η γυναίκα του και η μικρή τους κόρη. Το ραδιόφωνο παίζει Πετρίδη και ο Γιάννης βάζει το καινούργιο κομμάτι του φοβερού και τρομερού Kamasi Washington. Το καταπληκτικό «Prologue» από το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Fearless Movement» που θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου. Τον δυνάμωσε τον ήχο ο οδηγός του αυτοκινήτου, μιλάμε άλλωστε για έναν 8άλεπτο αληθινό ύμνο.

Καπάκι μετά από αυτό ο Γιάννης Πετρίδης αναφέρθηκε στο Glastonbury Festival μια και την προηγούμενη είχε ανακοινωθεί το line up του, ένα line up ειρήσθω εν παρόδω, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών με headliners τη SZA, τους Coldplay και την Dua Lipa. Με αφορμή το φεστιβάλ λοιπόν μετά από τον Kamasi ακολούθησε στην εκπομπή η Dua Lipa. Πλέον ήταν η σειρά της κόρης μέσα στο αυτοκίνητο να ζητήσει να δυναμώσουν την ένταση στο ραδιόφωνο.

Πόσες εκπομπές γνωρίζετε, όπως αυτή του Πετρίδη, που μπορούν να αγγίξουν τόσο διαφορετικές ηλικίες, αλλά και διαφορετικές γενιές ακόμα, απλώς κάνοντας ό,τι κάνουν καθημερινά, δηλαδή επιλέγοντας τραγούδια; Ίσως και καμία άλλη!

Δεν ρωτήσαμε να μάθουμε και τι έκανε η μητέρα της οικογενείας στο τραγούδι που (θα) ακολούθησε αμέσως μετά...