Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου για τη μεγάλη επιτυχία του Κids Radio 88.6

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου για τη μεγάλη επιτυχία του Κids Radio 88.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ομιλία της στο φετινό Radiodays Europe.

23 Μαρτίου 2024

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, founder και CEO της Frontstage Entertainment, συμμετείχε ως ομιλήτρια στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ραδιοφώνου, το Radiodays Europe, που φέτος έγινε στο Μόναχο - σε δυο ομιλίες. Σε αυτές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ίδρυση του Κids Radio 88.6 σημειώνοντας ότι «το νεότερο κοινό μπορεί να αγαπήσει το ραδιόφωνο, αν εμείς του μάθουμε την αξία του». Το παιδικό ραδιόφωνο υπενθυμίζουμε ξεκίνησε λίγο μετά την καραντίνα, το καλοκαίρι του 2020, ως διαδικτυακό, και από τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς βγήκε στα FM μετά την εξαγορά του Legend 88.6.

Στο Radiodays Europe η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου είπε ότι η σύλληψη της ιδέας για το Kids Radio ήρθε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε στην τότε αγορά το συγκεκριμένο κενό: «Μέχρι και σήμερα που από το Kids Radio –ένα απόλυτα επιτυχημένο ραδιόφωνο και καταξιωμένο brand από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του- γεννήθηκε το Kids Radio+, η πρώτη και μοναδική audio και video συνδρομητική πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιδιά, που προσφέρει πάνω από 300 παιδικά audiobooks, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές video εκπομπές, αποκλειστικές συνεργασίες, original περιεχόμενο και 25+ online radios για κάθε ώρα και περίσταση, μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον, χωρίς διαφημίσεις και με έξυπνο γονικό έλεγχο».

Σημειωτέον πως στις ακροαματικότητες το Kids Radio 88.6 είναι τρίτο στις ηλικίες 35-44 ετών (σε νέους γονείς δηλαδή) με πάνω από 13% μέσο όρο