Στο σφυρί βγαίνει ο μισός Sport24 103.3

Στο σφυρί βγαίνει ο μισός Sport24 103.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το υπόλοιπο 50% των μετοχών του σταθμού, της πλευράς Μπόμπολα, βγαίνει σε πλειστηριασμό.

19 Ιουνίου 2017
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι δανείστριες τράπεζες βγάζουν σε δημοπρασία ττον Πήγασο που θα «σπάσει» και θα πουληθεί κομμάτι-κομμάτι, καθώς ως ανώνυμη εταιρεία έχει μόνο συμμετοχές σε θυγατρικές στην κατοχή του. Η ημερομηνία του πλειστηριασμού έχει οριστεί σε έναν μήνα περίπου, στις 26 Ιουλίου.
 
To Sport24 Radio ανήκει στην εταιρεία N.S.P. Radio A.E., η οποία τον Ιανουάριο του 2013 απορρόφησε την Sport Plus A.E.E. που εξέδιδε μέχρι τότε την Goal News. Από τον Δεκέμβριο του 2014 μπήκε στην μετοχική σύνθεση της «N.S.P.» με 50% η 24 Media, εξαγοράζοντας και το management (μόνο) της συχνότητας, αφήνοντας το υπόλοιπο 50% και την εφημερίδα στον Πήγασο. Στο τελευταίο ΔΣ που εκλέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Μάρης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Σταύρος Δρακουλαράκος, αμφότεροι από την 24 Media, και μέλος ο Θωμάς Σιωζόπουλος από τον Πήγασο.
 
Ο ραδιοσταθμός, λοιπόν, είτε θα αποκτήσει νέο συνέταιρο μετοχικά, είτε μοναδικό ιδιοκτήτη, αν συμμετάσχει στην διαδικασία και πλειοδοτήσει ο Δημήτρης Μάρης. Μαζί με μια αθλητική εφημερίδα για τον όμιλό του...