Στον Μέντα 88 η Όλγα Λασκαράτου

Στον Μέντα 88 η Όλγα Λασκαράτου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έπειτα από μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, τόσο στο toradiofono.gr όσο και στον Flash 96, εντάσσεται στο δυναμικό του έντεχνου ραδιοφώνου της Διαπασών.

12 Αυγούστου 2017
Μπορεί τα μουσικά ραδιόφωνα να έχουν κατεβάσει ρολά ένεκα των θερινών διακοπών, ωστόσο παρασκηνιακά έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ο Μέντα 88 λόγου χάριν, έκανε ήδη τις πρώτες του κινήσεις για την ενίσχυση του προγράμματός του.
 
Μια από τις νέες προσθήκες που έκανε ο διευθυντής του σταθμού, Νίκος Μωραίτης, είναι η Όλγα Λασκαράτου (στη φωτογραφία με τη Βίκυ Οικονομοπούλου). Έχοντας συνυπάρξει αμφότεροι στο Μελωδία 99.2, θα συνεργαστούν εκ νέου στο ραδιόφωνο του Νίκου Μπιλίρη. Προερχόμενη από το toradiofono.gr, είχε κάνει ένα πέρασμα στα FM το τελευταίο διάστημα από τους 105.5 Στο Κόκκινο και Flash 96, και από τον Σεπτέμβριο θα μετακομίσει από την απογευματινή στην νυχτερινή ζώνη.
 
Δεν θα είναι όμως το μοναδικό όνομα που θα ξεκινήσει εκπομπές στον Μέντα 88, οι επαφές συνεχίζονται και με άλλους. Απ' το toradiofono.gr ήδη ο Χρήστος Παπαμιχάλης και η Ελένη Γιαννοπούλου έχουν «μετακομίσει» στο Ραδιόφωνο 24/7 88.6.