Δυνατές κόντρες για τέσσερα κανάλια γύρω από το 14%

Δυνατές κόντρες για τέσσερα κανάλια γύρω από το 14%
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ίσως να είναι ενδεικτική η εικόνα που αποτυπώθηκε χθες (18/9) στα τηλεγραφήματα της Nielsen με τα μερίδια των καναλιών…

19 Σεπτεμβρίου 2018

Ενδεικτική για το πόσο σκληρές αναμένεται να είναι αυτήν τηντηλεοπτική περίοδο οι κόντρες των πέντε αδειοδοτημένων πλέον καναλιών εθνικής εμβέλειας τουλάχιστον στην αρχή της νέας σεζόν.

Τέσσερα κανάλια χθες (18/9) βρέθηκαν με οριακές διαφορές γύρω από το 14%, με το πέμπτο, το E TV που μετονομάζεται σε Open, να βρίσκεται ακόμα υπό μετακόμιση και να μην έχει ξεκινήσει το κανονικό του πρόγραμμα με αποτέλεσμα να παραμένει ακόμα πολύ χαμηλα, την ώρα που οι υπόλοιποι φορτώνουν σιγά σιγά τις «μηχανές» τους.

Στην κορυφή βρέθηκε ο ALPHA με μερίδιο 14,4% και ακολούθησαν με οριακή διαφορά το STAR (14,2%) και ο ΑΝΤ-1 (14,1%), όλα με μικρή άνοδο σε σύγκριση με την ίδια μέρα (11/9) την περασμένη εβδομάδα. Ελαφρώς φαίνεται να… παραπάτησε ο ΣΚΑΪ που κινήθηκε λίγο πιο χαμηλά στο 13,4%, παραμένοντας όμως σταθερός σε σύγκριση με την ίδια μέρα την περασμένη εβδομάδα. Τέσσερα από τα πέντε κανάλια δηλαδή που άρχισαν να εξοπλίζουν το πρόγραμμά τους με νέες παραγωγές κοντράρονται για τα καλά για την ώρα γύρω από την επριοχή του 14%.

Σταθερό παραμένει το MEGA που μόνο με επαναλήψεις πιάνει μερίδιο 8,1% αφήνοντας πίσω το E TV (6,3%) αλλά και τα δύο κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης, ΕΡΤ-1 (4,9%) και ΕΡΤ-2 (1,5%), που συνεχίζουν τις χαμηλές τους πτήσεις…