Το έχετε δει το ανανεωμένο Estella; Να το δείτε!

Το έχετε δει το ανανεωμένο Estella; Να το δείτε!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα πολύ ενδιαφέρον και δυναμικό site.

14 Μαρτίου 2024

Ήταν 2022 όταν το Estella βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα. Τώρα, συστήνεται ξανά στον κόσμο με νέα δημοσιογραφική ομάδα και ολόφρεσκο design. «Στο Estella πιστεύουμε στην συμπερίληψη στην πράξη, γιατί ο κόσμος των media οφείλει να είναι "welcoming" προς όλα τα άτομα. Γιατί η ενημέρωση και η ψυχαγωγία μπορούν να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν, με φρέσκια ματιά και χωρίς στερεότυπα», μας λένε από την ομάδα τους.

Μότο τους το «BOLD – MODERN – INCLUSIVE» σε μια κοινότητα όπου η συμπερίληψη και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι προτεραιότητα. «Όραμά μας είναι να αφηγηθούμε ιστορίες που ακουμπούν, ενεργοποιούν και ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσμο, φωτίζοντας ειδικά τις γωνίες εκείνες που μένουν στο σκοτάδι, μιλώντας με ανθρώπους των οποίων οι φωνές συνήθως δεν ακούγονται».

Υπάρχει μία ομάδα 15 νέων συντακτριών και συντακτών που αρθρογραφεί, κάνει συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για ζητήματα επικαιρότητας, θίγει θέματα κοινωνικοπολιτικά, ποπ κουλτούρας, ψυχαγωγικού, ταξιδιωτικού και τεχνολογικού περιεχομένου.

Απευθύνονται κυρίως στις γενιές Gen-Z , Millennials και Gen-Y, δηλαδή σε ηλικίες 18-44 χρονών. «Απευθυνόμαστε και άτομα τα οποία αναζητούν μια εναλλακτική ματιά στα τεκταινόμενα, προτάσεις για αποδράσεις και ψυχαγωγία, ομορφιά, ευεξία, αλλά και άποψη για τα εκάστοτε trends που μας απασχολούν».