Hit Radio γίνεται ο Freedom 88.9

Hit Radio γίνεται ο Freedom 88.9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσο δυναμικά επέστρεψε στους 88.9, αντικαθιστώντας τον Play Radio τα μεσάνυχτα της 5ης Νοεμβρίου του 2012, άλλο τόσο αθόρυβα αποχωρεί o Freedom από την συχνότητα και τα FM, έναν μόλις χρόνο και τρεις μήνες μετά...

04 Ιανουαρίου 2014
Σας είχαμε προϊδεάσει μέσω twitter. Και αυτή την φορά οι τίτλοι τέλους δεν μπορεί παρά να είναι οριστικοί (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Το επιτυχημένο ραδιοφωνικό project του Νίκου Νικολακόπουλου (επί εποχών ΣΚΑΪ) δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει και πάλι το κοινό. Η νέα του ιδιοκτησία, η Frontstage, την... έκαψε την έξυπνη ιδέα. Και αυτό παρά τη μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και το εντυπωσιακό comeback party στις 27/2. Είναι φανερό πως οι υπεύθυνοι της νέας ιδιοκτήτριας εταιρίας δεν το... είχαν, δεν έκαναν τις σωστές κινήσεις, δεν τοποθέτησαν και τα κατάλληλα πρόσωπα που απαιτούνταν για το συγκεκριμένο ραδιόφωνο. 
 
Ο Freedom 88.9 όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου, παίζοντας (περισσότερο) ελληνικό και (λιγότερο) ξένο ροκ ρεπερτόριο, παρέμενε σταθερά κάτω από το 3% στις ακροαματικότητες. Εξέπεμψε κανονικό πρόγραμμα για μόλις 6 μήνες (μόνο ο Αντώνης Λεκόπουλος, συμμετείχε από το παλιό δυναμικό του), ενώ από τον Αύγουστο και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνέχισε μόνο με playlist. Από την 1η Ιανουαρίου 2014 έπαψε να εκπέμπει ως Freedom κι έκτοτε παίζει μόνο την παλιά λίστα, non stop. 
 
Ο νέος σταθμός στην πολύπαθη συχνότητα των 88.9, από το κλείσιμο του Jeronimo Groovy κι έπειτα  (εδώ το ιστορικό της) θα ονομάζεται Hit Radio (όπως βλέπουμε στο ΕΣΡ) και θα παίζει μουσικές ανάλογες με το όνομά του. Και αναρωτιόμασταν τι ήταν αυτό που έλειπε από τα FM... Να τι έλειπε. Ένας... Hit FM.