Take 5*****6.3.09

Take 5*****6.3.09
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάθε Παρασκευή 5 τραγούδια που αξίζει να ανακαλύψετε και να προσθέσετε στη δισκοθήκη σας. Όχι μόνο για το weekend....!

06 Μαρτίου 2009

Κάθε Παρασκευή 5 τραγούδια που αξίζει να ανακαλύψετε και να προσθέσετε στη δισκοθήκη σας. Όχι μόνο για το weekend....!

1. ANTONY AND THE JOHNSONS – One Dove
O Antony κάνει τα πάντα με το δικό του μοναδικό τρόπο – το σίγουρο είναι ότι ακόμη και αν δεν σου αρέσει, δεν μπορεί ποτέ να περάσει απαρατήρητος!

Από το Cd: The Crying Light (Rough Trade)


2. NOAH AND THE WHALE – 5 Years Time
Τόσο απλό, εύκολο και ευχάριστο που κανένα ραδιόφωνο στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε μαζί του...ήταν και το ντεμπούτο single της καριέρας τους στο ανεξάρτητο label Young And Lost Club, πριν καταλήξουν στη Universal.

Από το Cd: Peaceful, The World Lays Me Down 'Peaceful (Mercury)


3. RAZORLIGHT – Wire To Wire
To punk & pop κοκταϊλ  των Razorlight συναντά το ...Doo Woop και ο συνδυασμός – όταν ξεπεράσεις την αρχική έκπληξη -  αν μη τι άλλο, έχει ενδιαφέρον. 3 άλμπουμ σε 5 χρόνια και ακόμη δεν έχουν βρει, τουλάχιστον εκτός Αγγλίας, το κοινό που θα τους άξιζε.

Από το Cd: Slipway Fires (Vertigo)


4. KATY PERRY – Hot ‘N Gold
Πόσο εύκολα καμιά φορά μπορεί η pop να γίνει ακαταμάχητη και για όλες τις ηλικίες; Να διασκεδάζουν το ίδιο παιδιά 1 έτους αλλά και ενήλικες στα 60; Δεν είναι υπερβολή... Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι η 24χρονη Katy από τη Santa Barbara είναι κόρη ζεύγους ιερωμένων, έβγαλε ένα πρώτο single με τίτλο “UR So Gay” και έπειτα το γνωστό σε όλους  “I Kissed A Girl”...όλα γίνονται!

Από το cd : One Of The Boys (Capitol)


5. FANTASTIKOI HXOI – Άγγελοι
Δεν κυκλοφορεί επίσημα αλλά μόνο ως free downloading. Επίσης δεν είναι όλο καλό αλλά μερικά tracks όπως το «Άγγελοι» (με sampling από το «Ένα Καλοκαίρι») είναι πραγματικά killers....

Από το Cd: Κυρίαρχοι Του Σύμπαντος (Free Downloading)