Βίντεο: «Ο κύριος υπουργός το έχει παραχέσει με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις»

Βίντεο: «Ο κύριος υπουργός το έχει παραχέσει με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τον καταγγέλλει για το πλήθος των εμφανίσεών του στα κανάλια και καπάκι τον προσκαλεί στην εκπομπή του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Άδωνη Γεωργιάδη. Κι ένα tweet που παρεισφρέει ξαφνικά σε ένα... ρεπορτάζ του Real.gr αλλά μετά εξαφανίζεται.  

24 Μαρτίου 2014
update (Τρίτης): Αν ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντως κάλεσε χθες στον enikos τον Άδωνη Γεωργιάδη για να τον εκθέσει, το κατάφερε.  

Την Δευτέρα 17 Μαρτίου λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου προχώρησε σε μία σφοδρή δημοσιογραφική επίθεση ενάντια στον Άδωνη Γεωργιάδη. Αιτία, η πληθώρα των τηλεοπτικών εμφανίσεων του Υπουργού Υγείας. Και στον Real FM το πρωί (ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ) και στο σχόλιό του στο Star το ίδιο βράδυ. «Ο κύριος υπουργός το έχει παραχέσει με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις» είπε χαρακτηριστικά - δείτε το βίντεο παραπάνω. Σήμερα λοιπόν, 24 Μαρτίου, επτά μόλις ημέρες αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον καλεί στην εκπομπή του. Προφανώς το... παραχέσιμο είχε ημερομηνία λήξεως λίγων ημερών, όπως το γάλα. 

Και μην μας πει ο κ. Χατζηνικολάου πως τον καλεί σε ώρα που δεν λειτουργεί το υπουργείο. Εκτός κι αν το... παραχέσιμο πιάνεται μόνο σε εργάσιμες ώρες, οπότε πάμε πάσο. 
Εννοείται, είμαι σίγουρος δηλαδή και χωρίς να κάνω δίκην προθέσεων, πως θα του την «πέσουν» άγρια του Άδωνη στην εκπομπή. Και ο Χατζηνικολάου και οι καλεσμένοι του. Αν αυτό αναιρεί τα προηγούμενα τότε πάμε πάσο για δεύτερη φορά. 

\"\"
 
Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης που προκύπτει από το δημοσίευμα της Real News για τη Λίνα Αλεξίου και την -από σπόντα;- Ζωή Κωνσταντοπούλου, το θέμα είναι υπαρκτό και σωστά η εφημερίδα το έφερε στο φως της δημοσιότητας. Και ούτε θα πω για τις απαντήσεις των δύο κυριών που, κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν και τόσο εύστοχες. Θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τη δημοσιογραφική πτυχή του ζητήματος και την «περίεργη» στάση της εφημερίδας και του site. 
 
Γράφει όσα γράφει την Κυριακή η εφημερίδα στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ της, εντάξει (διαβάστε εδώ). Βγάζουν ανακοινώσεις μετά και η Λίνα Αλεξίου και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τοποθετούνται επί του θέματος (μιλώντας και για δημοσιογραφική δεοντολογία και μη διασταύρωση του ρεπορτάζ αλλά τέλος πάντων, δεν είναι της παρούσης). Τις δημοσιεύει κανονικά το Real.gr μαζί με την ανταπάντησή του, όπως θα έκανε κάθε δημοσιογραφικό μέσο. Προχωράει όμως αρχικά και σε μία κίνηση, unfair σίγουρα αλλά κι εντελώς περίεργη: μαζί με την απάντησή τους δημοσιεύουν στο ίδιο κείμενο (!) κι ένα tweet του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Τι ήταν αυτό αλήθεια; Τι χρειαζότανε; Αποτελούσε μέρος του ρεπορτάζ; Τι ανάγκη είχε το Real.gr από τη... συμπαράσταση, με έναν ειρωνικό και προσβλητικό τρόπο μάλιστα, ενός υπουργού; Ρωτήσαμε μέσα από το twitter του e-tetRadio τον Νίκο Χατζηνικολάου γι' αυτό. Δεν απάντησε αλλά προφανώς κατάλαβαν το άστοχο της επιλογής τους στο site και αφαίρεσαν από την ανάρτηση το συγκεκριμένο tweet (και το retweet, όπως έγραφαν, του κ. Μουρούτη από το γραφείο του πρωθυπουργού).

Εκτός από το ρεπορτάζ για τη Λίνα Αλεξίου (την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ) η Real News δημοσίευσε στις δύο αμέσως επόμενες σελίδες κι ένα ρεπορτάζ για τον Ιωάννη Λασκαρίδη (τον πρόεδρο του ΕΣΡ). Δεν είδαμε αν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρονταν και τα παιδιά του κ. Λασκαρίδη, όπως έγινε με την περίπτωση της κυρίας Αλεξίου. Αν εγκαλούνταν κι εκείνα για τις πράξεις του πατέρα τους. Αν μπήκαν με φωτογραφία και αυτά στην 1η σελίδα της εφημερίδας... Ή μήπως είναι επειδή τα επιδόματα αφορούσαν τις κόρες της Λίνας Αλεξίου οπότε κατ' επέκτασιν φέρουν κι αυτές ευθύνη;