Coldplay και Black Keys πρώτοι στις προτιμήσεις μας

Coldplay και Black Keys πρώτοι στις προτιμήσεις μας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ελλάδα είναι σίγουρα μπερδεμένη.  Πάντα ήταν σε όλα της. Διχασμένος ο Έλληνας από τον καφέ του μέχρι την μουσική που ακούει. Θα την βρει και με τα ελληνικά, τα μπουζούκια, αλλά και τα «έντεχνα», θα ακούσει Gaga , αλλά και Scorpions. Και Shakira τώρα με το Μουντιάλ.

13 Ιουνίου 2014
Όλα συγκεχυμένα μέσα στο μυαλό του. Είναι και αυτό μια είδους συμπεριφορά. Υγιής ή όχι, το αφήνουμε στους ειδικούς. Το τελευταίο διάστημα πάντως δείχνει μια στροφή στις μουσικές προτιμήσεις του. Μια στροφή προς το ροκ. Δύο ξένα ροκ συγκροτήματα, μονοπωλούν το Airplay chart των μεγαλύτερων, δημοφιλέστερων μετά από μετρήσεις, ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας. 
 
Οι Coldplay με το νέο τους album, «Ghost Stories», βρίσκονται στο No1 εκατό χωρών, ανάμεσα τους και εμείς, σύμφωνα πάντα με το επίσημο εβδομαδιαίο Chart της IFPI. Τα κομμάτια που παίζουν πολύ είναι τα δύο πρώτα singles του καινούριου δίσκου τους,  Μagic και Α Sky Full Of Stars. Οι αγαπημένοι Black Keys, από την άλλη, καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση του επίσημου Chart των album με το ολοκαίνουριο «Turn Blue», ενώ το single τους Fever, γνωρίζει ανάλογη επιτυχία στο Airplay Chart.
 
Στροφή προς τη ροκ ή συγκυρία, αφού έτυχε να βγάλουν κομματάρες την ίδια χρονική περίοδο Coldplay και Black Keys;