Top 10 συναυλιών της εβδομάδας

Top 10 συναυλιών της εβδομάδας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι να δείτε, τι να αποφύγετε (ναι, υπάρχουν και αυτά). Κάποιες μέρες οι επιλογές είναι περισσότερες από μία, πρέπει να διαλέξετε. Κάτι, όχι εύκολο. Ας τις δούμε αναλυτικά. Σας τις παρουσιάζουμε και η απόφαση δική σας (Dylan στη Μαλακάσα; Πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στη Λαμία).  

22 Ιουνίου 2014
Πλατεία Νερού, Τετάρτη
Λίγο πριν παίξουν στο Glastonbury και μερικές ημέρες μετά τη μεγαλειώδη παρουσία τους, στο Λέστερ, οι Kasabian ξανά στο Ejekt και με καινούργιο δίσκο, παρακαλώ. Τα live τους μοναδικά. Δεν χάνεται αυτή η συναυλία. 
  
2) Manu Chao
Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Δευτέρα
Τυχεροί οι Θεσσαλονικείς, οι ζωντανές εμφανίσεις του Manu Chao είναι απολαυστικές. Είναι και φθηνό το εισιτήριο, είναι και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο ιδανικός χώρος, προβλέπονται διονυσιακές καταστάσεις. Αξίζει ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, για μία νύχτα. 
 
3) Heavy By The Sea Festival: Deftones, Ghost, Behemoth, Nightstalker, Planet Of Zeus και Tardive Dyskinesia
Πλατεία Νερού, Δευτέρα
Η γιορτή του μεταλλικού κοινού! Με τους Deftones να είναι κορυφαίοι ούτως ή άλλως. Αλλά και τα δύο καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα του είδους. 
 
4) Clutch
Ιερά Οδός 18-20, Τρίτη
 (Τετάρτη: Fix Factory Of Sound) 
Οδεύει για ένα ξεγυριστό sold out έστω και αν θα έχει το Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού στις 11 το βράδυ - γι' αυτό και άλλαξε ο χώρος, η συναυλία ήταν να γίνει στο μικρότερο Fuzz. Έτερον εκάτερον, το έχουμε πει, ωραίο το ποδόσφαιρο αλλά η μουσική είναι άλλο πράγμα. 
 
5) Δήμητρα Γαλάνη 
Τεχνόπολη, Τετάρτη
Η ελληνική συναυλία της εβδομάδας! Η Δήμητρα Γαλάνη στη μία και μοναδική της εμφάνιση στην Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι. Και με πολλούς καλεσμένους. Εδώ όλες οι πληροφορίες.
 
Gagarin 205, Παρασκευή
Μιλάμε για την «the infamous tour» του ντουέτου. Χαμός. Αναμένεται πανικός. Δεν έχουν εκείνη τη μεγάλη αίγλη του παρελθόντος, αλλά πάντοτε είναι από τα σπουδαία ονόματα του χιπ-χοπ. Κατευθείαν από το Queensbridge της Νέας Υόρκης.
 
7)  Unida 
An Club, Πέμπτη
Αμερική κι εδώ αλλά σε διαφορετικό μουσικό ύφος, αμερικάνικη stoner/ desert rock σκηνή των late ‘90s και early ‘00s. Καταπληκτικοί. Δυναμώστε το air condition στο An, ερχόμαστε. 
 
Μέγαρο Μουσικής, Κήποι, Παρασκευή
Και όχι μόνο μία συναυλία, αλλά δύο. Και την Κυριακή. Sold out βλέπετε. Ωραία θα είναι, τυχεροί όσοι έχετε ήδη εισιτήρια. Ο Κωστής έχει γίνει σούπερ σταρ το τελευταίο διάστημα. 
 
9) Σωκράτης Μάλαμας
Θέατρο Βράχων, Τετάρτη
Η εναλλακτική της Δήμητρας Γαλάνη για εκείνο το βράδυ. Απλώς ο Σωκράτης παίζει αρκετές φορές, συχνές οι συναυλίες του. Οι φανατικοί του φίλοι ωστόσο δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Και τον ακολουθούν πιστά. 
 
10) Bob Dylan 
Terra Vibe Park Μαλακάσα, Δευτέρα
Αντί να τον φέρουν μέσα στην Αθήνα και να έχει και πολύ κόσμο, τον στέλνουν τον κακόμοιρο να παίξει στους αγρούς μπροστά σε ελάχιστους θεατές. Το λες και προσβολή απέναντι σε έναν τόσο τεράστιο καλλιτέχνη. 
  
Για τις συναυλίες του καλοκαιριού δείτε ΕΔΩ.